Generatoarele Kohler SDMO din flota Rental Best Tools Company se înnoiesc în fiecare an. Este cunoscut deja faptul că Best Tools deține cele mai noi grupuri electrogene disponibile pentru închiriere din România, luând în calcul atât numărul de ore de funcționare, cât și anul de fabricație. În luna decembrie, 11 noi generatoare Rental Compact Kohler SDMO s-au alăturat celor aproape 80 de grupuri electrogene și turnuri de lumină deja existente. De asemenea, 8 rezervoare noi au fost achiziționate tot cu scopul de a suplimenta autonomia generatoarelor închiriate.

Generatoarele Rental Compact

Generatoarele Kohler SDMO Rental Compact sunt special concepute pentru a face față oricăror provocări, fiind foarte robuste și fiabile. Calitatea generatoarelor este punctul forte al companiei americano-franceze, Kohler-SDMO fiind al treilea cel mai mare producător din lume de grupuri electrogene. Generatoarele pentru închiriere Rental Compact sunt produse într-o gamă largă, cu puteri cuprinse între 15kVA și 220kVA și au fost create pentru a asigura furnizare continuă de energie electrică în condiții grele de lucru.

Avantajele generatoarelor Rental Compact:

 • panou de separație însonorizat între partea de control/comandă și ansamblul motor/alternator
 • sistem integrat de ridicare
 • design compact și inovativ
 • uși largi de acces la motor și alternator
 • uși de acces la radiator
 • zone dedicate de acces
 • zonă de conectare situată în partea inferioara
 • șasiu robust cu rezervor de combustibil de mare capacitate încorporat
 • nivel scăzut al zgomotului
 • siguranță în exploatare
 • ușor de manipulat
 • intervale lungi de mentenanță

Generatoare silențioase

Best Tools înțelege faptul că clienții care închiriază generatoare nu vor să fie disturbați de zgomotul produs de generatoare, de aceea toate grupurile electrogene se aliniază la cele mai înalte standarde de insonorizare. În orice tip de aplicație, un zgomot în minus este o reușită. Chiar și în aplicații de șantier, concerte și festivaluri, târguri, aplicații militare etc.

Soluții profesionale complete

Best Tools Company pune accentul, în toate domeniile în care este implicată, pe oferirea de soluții complete. De aceea, serviciile nu se rezumă doar la închirierea generatoarelor. Best Tools pune la dispoziție generatoarele pentru închiriere, dar și transportul, instalarea, mentenanța și monitorizarea continuă a grupurilor electrogene pe toată durata evenimentului.

De asemenea, generatoarele închiriate sunt revizuite întotdeauna la sediul Best Tools din București, iar atunci când sunt expediate funcționarea acestora la capacitatea de 100% este o certitudine.

Echipamente adiacente

Best Tools Company investește constant în echipamentele adiacente folosite în închirierea generatoarelor. Mergând pe această idee principială a companiei, pe lângă înnoirea flotei de generatoare pentru închiriere, se achiziționează an de an și, de exemplu, rezervoare de combustibil, folosite în multe proiecte pentru a le oferi o autonomie extinsă de funcționare generatoarelor închiriate.

Click – Închiriază un generator

Click – Cumpără un generator

Click – Contacteaza-ne