Atunci când discutăm despre curățarea spațiilor restrânse din mediul urban sau chiar și rural, trebuie să ne îndreptăm atenția către echipamente special concepute pentru astfel de acțiuni. Gama producătorului italian TSM cuprinde exclusiv utilaje de curățare a spațiilor restrânse, cum ar fi trotuarele, aleile din parcuri, străzile pietonale, parcarile si multe altele.

Pentru acțiuni complete de curățare a spațiilor menționate mai sus, propunem două echipamente ce se completează reciproc. Acestea pot fi dotate fie cu motor electric, fie termic. Variantele electrice sunt extrem de silențioase, permițând utilizarea echipamentelor chiar și noaptea sau ziua în zonele de relaxare, fără a deranja populația.

Măturătoare Urbană Itala

Măturătorile urbane TSM Itala pot fi dotate cu motoare termice sau electrice. În varianta electrică, mașinile de măturat dispun de baterii performante ce le oferă o autonomie de lucru de până la 12 ore. Acestea sunt extrem de eficiente în curățarea spațiilor de dimensiuni mici și medii. Maturătorile compacte urbane se folosesc de două perii frontale și una centrala pentru a aduna mizeria și a o direcționa către containerul de colectare. Mașina de măturat TSM Itala este poate fi dotată și cu un scaun pentru operator, pentru un confort sporit.

Click – Video Youtube maturatoare urbana ITALA

Best Tools distribuie în România gama completă de măturători electrice compacte TSM, cunoscute și sub denumirea de măturători pentru trotuare.

Datorită simplității modului de utilizare, a eficienței în măturare și aspirare și a faptului că sunt extrem de silențioase și „prietenoase” cu mediul înconjurător, acestea sunt ideale în curățarea nu numai a trotuarelor, centrelor istorice, a parcărilor, grădinilor și a parcurilor, ci și a complexelor industriale.

Atât măturătoarele pe benzină, cât și cele electrice sunt echipate cu un sistem eficient care garantează o filtrare totală a prafului fin PM10, chiar și în absența apei, eliberând doar aer curat în mediu.

Aceste mașini de curățat străzile sunt potrivite pentru măturarea diferitelor tipuri de suprafețe, cum ar fi beton, materiale rezistente, asfalt și chiar podele din cauciuc, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Aspirator urban Aria

Aspiratoarele urbane sunt vehicule ecologice pentru curățarea spațiilor exterioare, fiind extrem de eficiente în aspirarea sticlelor, a frunzelor, conservelor, țigărilor și chiar a excrementelor de animale. Fiind atât de versatile, aspiratoarele urbane sunt ideale în curățarea parcurilor, a străzilor pietonale, a spațiilor verzi etc.

Click – Video Youtube aspirator urban ARIA

Aspiratoarele sunt echipate cu un motor puternic de aspirație a cărui intensitate poate fi controlată de operator în funcție de greutatea deșeurilor care urmează a fi colectate. În acest fel, prin dozarea puterii de aspirare, se poate ajunge la o eficiență energetică impresionantă, rezultând o autonomie extinsă de lucru, de peste 10 ore. Totodată, aspiratoarele urbane din gama Aria sunt dotate cu filtre eficiente pentru particulele fine PM10, care garantează performanțe impresionante și reducerea drastică a poluării atmosferei.

Aspiratoarele pot fi dotate și cu funcția „Follow Me”, prin care echipamentul scanează operatorul și îl urmărește indeaproape, fără ca acesta să mai trebuiască să în ghideze cu ajutorul mânerului.

Click – contact utilaje salubrizare

Click – Aspirator Urban TSM Aria

Click – Maturatoare urbana TSM Itala