În gama de utilaje pe care Best Tools le distribuie în România se regăsesc echipamente special concepute pentru întreținerea aeroporturilor, dar și produse universale, perfecte pentru activitățile aeroportuare.

Exterior – sezonul cald

Întreținerea pistelor și a căilor de acces reprezintă un punct sensibil pentru orice aeroport, de aceea administratorii tratează cu seriozitate acest aspect. Curățenia căilor de rulare este esențială în lupta continuă de prevenire a accidentelor. Iată o selecție de utilaje de salubrizare din gama Best Tools perfecte pentru întreținerea pistelor și a căilor de rulare în timpul sezonului cald:

BEAM – Echipamente concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor majore de curățenie ale aeroporturilor civile și militare. Fiecare mașină Beam este adaprată cerințelor individuale ale clienților, Best Tools oferind o gamă largă de opțiuni modulare. Mașinile de măturat Beam sunt perfecte pentru curățarea pistelor, având o viteză de lucru ridicată (40km/h). Automăturătorile îndepărtează reziduurile de cauciuc și alte materiale, dar și substanțele rezultate din scurgeri.

 

Bucher CityCat 2020 – Mașină de măturat compactă, cu agilitate, manevrabilitate și putere de aspirare excepționale. Pe aeroporturi se folosesc îndeosebi la curățarea spațiilor din afara căilor de rulare, cum ar fi parcările exterioare și zonele cu acces limitat.

Multihog – Tractoare multifuncționale potrivite pentru cerințele de pe aeroporturi. Fiecare utilaj poate fi dotat cu peste 40 de accesorii, perfecte pentru tot atâtea tipuri de aplicații. Utilajele multifuncționale pot fi personalizate cu echipamente modulare concepute pentru activitățile de pe aeroporturi: curățător de lumini de pe pistă, perie de zăpadă, îndepărtarea liniilor de pe piste, recuperarea substanțelor etc.

Exterior – sezonul rece

Pentru a asigura siguranța pasagerilor în timpul iernii, administratorii de aeroporturi investesc în echipamente ce pot îndepărta gheața și zăpada de pe căile de rulare.

Giletta – O gamă completă de utilaje dedicate activităților aeroportuare pe timp de iarnă, împărțite în 3 categorii:

  • Pluguri telescopice: pot fi folosite pentru îndepărtarea zăpezii atât de pe piste, cât și de pe spații mai puțin extinse, lungimea plugului fiind reglabilă.
  • Utilaje multifuncționale: datorită componentelor sale (plug de zăpadă, perie interaxială și sistemul cu jet de aer), Giletta 3task îndepărtează eficient zăpada de pe piste și nu numai.
  • Împrăștietori de material lichid/solid antiderapant: dezghețarea suprafeței pistelor se face într-un mod mult mai eficient atunci când brațele telescopice ale utilajului se pot extinde până la 40 de metri.

Echipamente curățenie – interior

RCM – Echipamente pentru spălarea/măturarea pardoselilor. Best Tools pune la dispoziție echipamente cu sau fără om la bord, destinate curățării spațiilor interioare și, în unele cazuri, exterioare de mărimi diferite: terminale, căi de acces, săli de așteptare, spații comerciale etc. Mașinile sunt foarte eficiente și ușor de manevrat.

COMBO – Mașină multifuncțională creată special pentru aplicațiile de tipul celor din aeroporturi. Este eficientă în curățarea parcărilor, a rampelor și a zonelor de acces exterioare sau a spațiilor cargo. Combo mătură, spală și usucă suprafețe mari într-un ritm alert. Are o autonomie de 3 ore în regim de funcționare, în varianta electrică.

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Contact