Detalii produse

Categorii produse

https://www.youtube.com/embed/PK6ohE8Lmt4

Bucher CityCat 2020

Masina de maturat compacta 2 mc. Directia articulata a masinii Bucher CityCat 2020 ofera o agilitate exceptionala, manevrabilitate si stabilitate directionala maxime, permitand soferului sa se concentreze pe deplin asupra maturatului, eliminand stresul manevrarii.

Descriere produs

CityCat 2020: maturatoarea compacta agila

Datorita motorului diesel cu nivel de poluare redus, cu AdBlue si sistem de post-tratare a gazelor de evacuare, masina de maturat compacta de 2 mc indeplineste strictele standarde de emisii Euro 6.

Orientare catre performanta

Directia articulata ofera o agilitate exceptionala, manevrabilitate si stabilitate directionala maxime, permitand soferului sa se concentreze pe deplin asupra maturatului fara a se preocupa de manevre. Directia articulata combinata cu peria din fata asigura o curatare eficienta atat a pasajelor inguste cat si a suprafetelor mai mari. 

Confort

Sistemul de control inovator afiseaza toate informatiile operationale intr-o forma simpla si clara pe un ecran montat central. Cabina noului CityCat 2020 ofera confort ridicat si un nivel de zgomot si vibratii extrem de scazut. Nivelul de zgomot de doar 70 dB (A) corespunde cu jumatate din volumul perceput la modele comparabile.

 

Specificatii

CityCat 2020

Dimensiuni

L/l/h:                         4175/1300/1990 mm

Greutati

Proprie                    2950 kg

Sarcina utila         1550 kg

Viteze

De lucru                  0-12 km/h

Deplasare              0-50 km/h

Motor

VM, Euro 6 (62KW) / Euromot IIIB (55KW)

Buncar reziduuri

2 mc

Rezervor apa

300 l + 130 l recirculare

Virare

Articulata

Latime de maturare XL

2660 mm

Pachet iarna

Plug/perie de zapada, imprastietor, pneuri de iarna

 

Search