RCM investește constant în îmbunătățirea gamei de mașini de măturat și spălat pardoseli. Astfel, în fiecare an, compania italiană lansează modele noi, construite în baza celor mai noi tehnologii, dotate cu componente rezistente și utile. În urma unui astfel de proces a luat naștere și RCM Giga: o mașină compactă de spălat și uscat pardoseli cu om la bord.

GIGA este o mașină de spălat și uscat pardoseli compactă, confortabilă și silențioasă. Agilitatea ei este cunoscută în domeniu, la fel ca și performanțele ridicate și productivitatea exemplară. Este special concepută pentru curățarea zonelor de dimensiuni medii, chiar și când spațiul de acțiune prezintă obstacole sau dacă este aglomerat. Reprezintă o soluție perfectă pentru spațiile aglomerate de oameni pentru că lasă podeaua perfect uscată, eliminând pericolele și este foarte silențioasă (61 dB). Mașina de spălat pardoseli are o autonomie impresionantă, de până la 6 ore, oferă mai multe programe de spălare și este prietenoasă cu mediul înconjurător, fiind electrică, reducând consumul de apă și substanțe chimice.

Eficiență maximă și costuri reduse

RCM GIGA are multe puncte forte. Mașina este construită și setată astfel încât să fie cât mai eficientă, să maximizeze productivitatea, în timp ce este extrem de economică și nu dăunează mediului înconjurător. Giga spală pardoselile și colectează mizeria în compartimentul dedicat fără a fi nevoie de golire în timpul lucrului. Acest aspect ajută la reducerea timpilor de curățare. Mașina este perfectă pentru curățarea rapidă a spațiilor, lucru datorat dimensiunilor sale mici, dar mai ales lățimii mari de curățare. Sunt disponibile capete de spălare diferite: 700, 800mm și 900mm. Tot pentru a eficientiza procesul de curățare a pardoselilor și pentru a fi ușor de manevrat, comenzile utilajului care sunt utilizate cel mai des sunt situate pe volan. Giga poate fi dotată cu mai multe tipuri de perii, utile în situații diferite, care pot fi schimbate în funcție de tipul de murdărie și pardoseală.

Caracteristici

Mașina de spălat pardoseli este ergonomică. Aceasta este dotată cu un scaun confortabil și cu un volan ajustabil, elemente ce au scopul de a le oferi un mediu de lucru cât mai bun operatorilor. De asemenea, Giga este foarte ușor de folosit. Prin apăsarea unui singur buton, toate funcțiile mașinii pot fi declanșate automat: spălare, aplicarea detergentului, uscare etc. Puterea de aspirare a echipamentului asigură o curățare perfectă, în timp ce podeaua rămâne perfect uscată. Mașina are mai multe viteze de funcționare, iar în cazul virării, aceasta este redusă automat. Chiar dacă mașina are 6 ore autonomie, aceasta poate fi îmbunătățită la cerere. Nu în ultimul rând, mașina este puternică, fiind perfectă și pentru spațiile cu pardoseală înclinată.

O jumătate de secol de inovare

Încă din anul 1967, RCM inovează în domeniul producției de echipamente pentru curățenie. De-a lungul timpului, producătorul italian a evoluat, ajungând astăzi să producă unele dintre cele mai performante mașini de măturat și spălat pardoseli pentru aplicații multiple.

O istorie bogată

RCM a produs prima mașină de măturat pardoseli în anul 1970. Primele măturători R500 (dintre care una este încă în perfectă stare de funcționare și este păstrată la sediul RCM) au fost livrate în 1971. Mașina de măturat R500 a fost produsă până în 1991.  În cele două decenii în care s-a aflat în producție, utilajul s-a vândut în peste 50.000 de unități și a adus o contribuție fundamentală la crearea unei piețe inexistente anterior, fiind un pionier al întregului sector de curățenie industrială.

Un prezent diversificat

În prezent, la peste 50 de ani de la producerea primei mașini de măturat, gama RCM este mult mai diversificată. Echipamentele de curățenie sunt împărțite în mai multe categorii, fiecare grupă de utilaje deservind sectoare multiple, gama completă acoperind toate tipurile de aplicații.

În acest moment, gama RCM numără 10 modele de mașini de spălat pardoseli, un număr similar de mașini de măturat pardoseli, dar și un utilaj ce combină cele două funcții.

Gama RCM a fost proiectată astfel încât să acopere toate dimensiunile posibile, astfel încât necesitățile clienților de curățenie să aibă un corespondent direct într-un echipament RCM. Mașinile RCM se află permanent într-un proces de îmbunătățire, producătorul implementând modificările necesare deduse din studii aplicate pe clienții din toată lumea. Astfel, fiecare model RCM este păstrat la cel mai înalt nivel de performanță și încorporează cele mai noi tehnologii din domeniu.

Best Tools Company este dealer oficial RCM în România, unde distribuie toată gama de mașini de măturat și spălat pardoseli a producătorului italian, dar și alte utilaje profesionale de curățenie și aspiratoare industriale.

Click – Contact

Click – Vezi toată gama de mașini de spălat pardoseli

Click – Vezi toată gama de mașini de măturat pardoseli

Click – Vezi toată gama de echipamente de curățenie