În ultimii ani, Best Tools Company a pus tot mai mult accentul pe adaptarea gamei de produse la cele mai înalte standarde mondiale impuse pentru emisiile de noxe și insonorizare. Promovarea utilajelor de salubrizare ”prietenoase” cu mediul înconjurător este mult mai accesibilă în prezent, gama echipamentelor electrice fiind în plină creștere. Aceste utilaje, chiar dacă la prima vedere par a fi mai costisitoare, oferă un cost total aferent posesiei mai mic decât utilajele clasice, cu motor termic.

O gamă completă

Gama Best Tools de utilaje electrice pentru salubrizare si managementul deșeurilor este una completă. Grupul Bucher, care cuprinde și producători ca Johnston, Giletta, Beam sau Gmeiner, inovează în domeniu și pune la dispoziție constant utilaje produse la cele mai înalte standarde, care dispun de tehnologii de ultimă generație. Există o variantă electrică pentru aproape toate utilajele clasice de salubritate. Astfel, Best Tools Company propune:

Automăturători electrice

Gama Bucher Municipal, companie a cărei distribuitor unic în România este Best Tools, cuprinde, pe lângă mașinile clasice de măturat stradal, automăturători compacte sau suprastructuri montate pe șasiu complet electrice. Astfel, toată cererea este acoperită. Bucher V20E și Bucher VE652 sunt automăturători electrice care ating performanțe similare cu cele ale mașinilor de măturat clasice, dar cu un impact mult diminuat asupra mediului înconjurător. De exemplu, mașina compactă de măturat CityCat 2020EV, reduce emisiile de CO2 cu aproximativ 26 de tone pe an, în comparație cu varianta cu motor termic al aceluiași utilaj.

Împrăștietor electric de material antiderapant

Sărărița electrică Bucher Phoenix Electra este la fel de performantă ca și varianta clasică. Phoenix Electra este primul împrăștietor profesional 100% electric și reprezintă angajamentul Bucher Municipal pentru un viitpr sustenabil. Sărătița reduce costurile de mentenanță cu 50%, nu produce emisii de noxe, motorul auxiliar nu produce zgomot, are bateriile 100% reciclabile, oferă 75% economie de energie, iar consumul de combustibil este redus, evident, cu 100%.

 

Autogunoiere electrice

Geesinknorba inovează constant, lucru ce a pus compania în topul producătorilor de echipamente și soluții pentru managementul deșeurilor. Astfel, autogunoierele LI-ION Power și LI-ION Power Pro sunt cele mai ”verzi” utilaje de colectare a deșeurilor pe care producătorul olandez le poate oferi. Acestea ajută semnificativ la reducarea costurilor de întreținere, devenind astfel o variantă mai ieftină decât autogunoierele cu motor termic, costul aferent posesiei fiind mult mai mic. Utilajele se pliază perfect pe noile reglementări pregătite de Uniunea Europeană cu privire la zonele cu emisii scăzute din marile aglomerări urbane și nu numai.

Echipamente electrice pentru curățenie urbană

Echipamentele urbane TSM Itala și TSM Aria sunt potrivite pentru curățarea tuturor spațiilor atât ziua, cât și noaptea. Acestea sunt dotate cu motor electric și, în consecință, sunt foarte silențioase și nu poluează. Datorită dimensiunilor reduse, măturătorile și aspiratoarele sunt perfecte pentru curățarea eficientă a parcărilor, a curților, a trotuarelor, a zonelor industriale și, în general, a locurilor greu accesibile. În plus, Best Tools distribuie și colectorul electric TSM Cubo, extrem de util în activitățile de curățenie interioare și exterioare.

Click – Echipamente electrice de salubrizare

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Autogunoiere

Click – Managementul deșeurilor

Click – Contact

Click – Departamentul Service