Ne face plăcere să vă anunțăm că automăturătorile electrice compacte Bucher Municipal i-au adus producătorului elvețian premiul iF DESIGN AWARD 2021. CityCat V20e și CityCat VS20e au fost desemnate câștigătoare de către un juriu format din cu 98 de experți independenți din întreaga lume.

Automăturătorile au impresionat prin funcțioalitatea excelentă, prin ușurința în utilizare, dar și datorită tehnologiei avansate, a fiabilității și a amprentei minime asupra mediului înconjurător.

Competiția a fost intensă: cu speranța de a primi sigiliul calității, au fost depuse aproape 10.000 de înscrieri din 52 de țări.

În fiecare an, iF International Forum Design GmbH organizează una dintre cele mai celebre și apreciate competiții de design din lume: iF DESIGN AWARD. De 67 de ani, iF DESIGN AWARD a fost recunoscut ca un arbitru de calitate pentru un design excepțional.

Best Tools Company este dealer oficial și exclusiv Bucher Municipal în România, unde distribuie toată gama de utilaje de salubritate a producătorului elvețian: automăturători compacte și automăturători pe șasiu și utilaje pentru deszăpezire (pluguri, freze, sărătițe etc.).

Click – Contact Best Tools

Click – Automăturători Bucher Municipal

Click – Utilaje deszăpezire Bucher Municipal