Kohler-SDMO

De la platformele de foraj offshore până la condițiile dure din deșert, de la activitățile din construcții până la cele mai interesante industrii, grupurile electrogene KOHLER-SDMO și-au demonstrat întotdeauna performanța și fiabilitatea. Cu ajutorul acestor grupuri electrogene performante, compania a devenit una dintre cele mai importante din domeniu, consolidându-și astfel poziția de lider în Europa, dar și locul al treilea la nivel mondial.

La nivelul așteptărilor

Best Tools Company, dealer exclusiv KOHLER-SDMO în România, ține pasul cu marele producător și oferă atât grupuri electrogene performante într-o gamă extrem de largă spre vânzare și închiriere, cât și servicii de mentenanță de cea mai înaltă calitate. Best Tools este un veritabil integrator de proiecte și are în centrul atenției necesitățile clienților, închirierea fiind doar primul serviciu dintr-o serie lungă de soluții de care beneficiarii se pot bucura.

Aplicații multiple

Divizia de închirieri grupuri electrogene a Best Tools este mereu pregătită să ofere cele mai profesionale soluții tuturor clienților, indiferent de natura aplicațiilor în care generatoarele vor fi folosite. Fie că vorbim despre evenimente culturale, organizări de șantier, domeniul militar, industrial sau chiar apliacții critice, grupurile electrogene vor face cu siguranță față.

Calitate

Best Tools Company deține cea mai nouă flotă de generatoare disponibile pentru închiriere, fie că vorbim despre numărul de ore sau de anul fabricației. Cele peste 100 de grupuri electrogene au puteri cuprinse între 10kVA și 1250kVA și au calitate garantată Kohler-SDMO. Best Tools oferă soluții complete, fiind un veritabil integrator de proiecte.

Serviciile de mentenanță din timpul evenimentelor reprezintă un alt puct forte al companiei, experiența specialiștilor din departamentul service ”rental” fiind una extrem de bogată, cu peste 3000 de proiecte la activ în ultimii ani.

Contact departament închiriere grupuri electrogene

Închirieri grupuri electrogene

Explorează întreaga gamă de generatoare electrice