Grupurile electrogene sunt elemente indispensabile atunci când discutăm despre clădiri de birouri, spitale, hoteluri etc. În cazul unei pene de curent, acestea preiau sarcina și mențin sistemele clădirii operaționale.

Cursivitate

Pentru cursivitatea activităților persoanelor care lucrează într-o clădire, este nevoie de energie electrică continuă. Penele de curent disturbă bunul mers al activităților cotidiene, iar imprevizibilitatea acestora este o adevărată problemă.

Situații de urgență

Penele de curent pot duce la situații de urgență, mai ales în cazul clădirilor ce găzduiesc spitale sau, de exemplu, centre de date. De aceea, dotarea clădirii cu un grup electrogen este absolut necesară. Generatoarele pot furniza electricitate stabilă, dacă nu pentru a susține toate echipamentele clădirii, atunci pentru a asigura funcționalitatea elementelor cu funcții critice.

Generatoare de curent

Numai în ultima lună, Best Tools a livrat și instalat 4 generatoare cu o putere de 700kVA fiecare. Acestea fac parte dintr-un proiect mai amplu, ce implică 8 grupuri electrogene, instalate la subsolul unor clădiri de birouri. Acestea au rolul de a interveni de fiecare dată când sunt probleme de alimentare de la rețeaua de energie electrică.

Vânzări și închirieri

Best Tools Company este distribuitor exclusiv al producătorului francez de grupuri electrogene Kohler SDMO în România. Gama completă de generatoare, fiabilitatea și calitatea acestora au făcut din Kohler SDMO cel mai mare și respectat producător la nivel European. Best Tools oferă spre închiriere o gamă completă de generatoare în toată țara. Aplicațiile în care pot fi folosite sunt diverse: activități culturale, festivaluri, aplicații militare, spitalicești, activități de șantier, situații de urgență etc. Serviciile de mentenanță sunt extrem de importante, de aceea Best Tools investește constant în auto-laboratoare, care asigură intervenții în toate regiunile țării, dar și în instruirea specialiștilor.

Click – Grupuri electrogene

Click – Contact

Click – Inchirieri generatoare