Click – închirieri generatoare

În decursul fiecărui anotimp rece, rețelele de tensiune sunt suprasolicitate. Acest lucru se datorează consumului mai mare de energie electrică din acest sezon, dar și condițiilor exterioare. Nevoia de curent este mult mai ridicată pe timp de iarnă, iar acest aspect se regăsește atât la consumatorii industriali și comerciali, cât și la cei casnici. Din această perspectivă, perioada sărbătorilor constituie punctul culminant. În același timp, condițiile exterioare sunt întotdeauna un factor de risc pe timpul iernii. Atunci când vremea este nefastă, există riscul să apară probleme la rețeaua de alimentare cu energie electrică, în acest sens existând numeroase exemple în fiecare an, multe astfel de circumstanțe fiind catalogate, pe bună dreptate, situații de urgență, unde viața unor persoane sau a unei comunități este pusă în pericol.

Prevenirea situațiilor de urgență cauzate de căderi de tensiune

Pentru a se preveni situațiile de urgență, este imperativ ca energia electrică să funcționeze 24/7. Prevenirea unei pene de curent ce poate afecta o casă, o stradă sau o întreagă comunitate se poate realiza prin instalarea unui grup electrogen în zonele cu risc și nu numai. Imprevizibilitatea este factorul-cheie atunci când discutăm despre căderile de tensiune. De aici rezultă și nevoia instalării generatoarelor electrice chiar și în zonele care nu au fost afectate în trecut de problemele cauzate de ger sau căderi masive de zăpadă.

Importanta alegerii unui generator de calitate

După stabilirea importanței instalării unui grup electrogen care să intervină în timpul căderilor de tensiune cauzate de condițiile de iarnă, trebuie să discutăm despre importanța alegerii unui generator de calitate. Care este funcția indispensabilă generatorului care veghează în timpul anotimpului rece? Evident, trebuie să pornească imediat, indiferent de temperatura din exterior. În acest sens, generatoarele sunt dotate cu sisteme de preîncălzire (PHS), care au scopul de a menține o anumită temperatură a motorului grupului electrogen, pentru ca atunci când este declanșat, acesta să pornească imediat și să preia sarcina de la sursa neîntreruptibilă de tensiune (UPS). În același timp, este imperativ ca generatorul să funcționeze cursiv, fără fluctuații, iar puterea produsă să se ridice la specificațiile producătorului. Vorbind despre puterea generatorului, trebuie să menționăm faptul că beneficiarul trebuie, împreună cu echipa de specialiști, să dimensioneze bine puterea maximă consumabilă, dar și să aleagă un grup electrogen luând în calcul aceste specificații.

Generator + UPS = O echipă perfectă

Așa cum am menționat anterior, trebuie să luăm în calcul imprevizibilitatea căderilor de tensiune din timpul iernii. De aceea, utilizarea unui UPS este extrem de importantă. Acesta asigură continuitate alimentării cu energie electrică, până în momentul în care grupul electrogen preia sarcina. Astfel, toate echipamentele care se alimentează de la rețeaua de electricitate sunt protejate în totalitate. La fel ca și în cazul alegerii generatorului perfect, și în cazul surselor neîntreruptibile de tensiune trebuie luată în calcul sarcina totală pe care trebuie să o susțină.

KOHLER-SDMO

Producătorul americano-francez de grupuri electrogene este cel mai important jucător de pe piața Europeană, iar la nivel mondial ocupă un loc pe podium. Calitatea generatoarelor Kohler-SDMO este cunoscută pe întreg mapamondul. De la platformele de foraj offshore până la condițiile dure din deșert și cercul polar, de la activitățile din construcții până la cele mai interesante industrii, grupurile electrogene KOHLER-SDMO și-au demonstrat întotdeauna performanța și fiabilitatea.

Vânzări și închirieri

Best Tools Company, dealer exclusiv KOHLER-SDMO în România, ține pasul cu marele producător și oferă atât grupuri electrogene performante într-o gamă extrem de largă spre vânzare și închiriere, cât și servicii de mentenanță de cea mai înaltă calitate. Best Tools este un veritabil integrator de proiecte și are în centrul atenției necesitățile clienților, închirierea sau vânzarea fiind doar primele servicii dintr-o serie lungă de soluții de care beneficiarii se pot bucura.

Click – Contact

Click – Închirieri de generatoare

Click – Cumpără un generator