Întreruperea curentului electric, atunci când petrecem timp alături de cei dragi acasă, înseamnă întreruperea bunăstării, în cel mai bun caz. Astfel de pene de curent pot avea efecte chiar mai grave, uneori chiar extrem de periculoase. Aceste situații pot fi evitate, bineînțeles, prin instalarea unui generator electric pe gaz, care să vegheze asupra gospodăriei, asupra celor dragi și care să asigure o continuitate în funcționarea tuturor obiectelor și sistemelor electrice din casă.

Vreau un generator pentru acasă, cum procedez?

Relaxează-te și lasă totul în grija noastră.

Best Tools Company vine în întâmpinarea ta cu soluții profesionale complete. Ne ocupăm de totul, de la faza de consiliere și dimensionare a proiectului până la întocmirea tuturor actelor necesare, livrare, instalare, punere în funcțiune, training, garanții, piese de schimb și mentenanță la nivel național. De asemenea, generatorul Residential de la KOHLER-SDMO este conceput astfel încât să te scape de toate grijile. Odată instalat, acesta nu mai trebuie alimentat, fiind conectat la rețeaua existentă de gaz.

Sună bine. Dar ce îmi poți spune despre generator?

Generatorul KOHLER-SDMO Residential, fiind disponibil în mai multe variante de puteri, este perfect pentru orice casă, indiferent de dimensiuni și de multitudinea de sisteme electrice din interiorul și exteriorul acesteia. Generatorul se alimentează cu gaz direct de la rețea, nefiind nevoie să fie realimentat. Acesta și-a demonstrat calitatea și fiabilitatea în cele mai grele condiții, fiind cel mai popular generator rezidențial din SUA, protejând case în situații extreme (tornade, uragane, caniculă etc.).

 

Vreau un generator pentru casă. Ce trebuie să fac?

E simplu. Pentru consultanță, cotații de preț și alte informații, nu trebuie decât să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura că faci alegerea corectă.

Best Tools Company este dealer exclusiv KOHLER-SDMO în România, unul dintre cei mai importanți producători de grupuri electrogene din lume. În gama producătorului americano-francez se regăsesc generatoare fiabile, robuste, performante și „prietenoase” cu mediul înconjurător, cu puteri cuprinse între 1 kVA și 4500 kVA.

Click – vezi pagina de produs a generatorului Rezidențial

Click – contact Best Tools