Bauma este cel mai mare târg la nivel mondial din industria construcțiilor. Târgul are loc o dată la fiecare trei ani, în Munchen, Germania. Pe durata celor 7 zile, producătorii de mașini pentru construcții, pentru fabricarea și pregătirea materialelor de construcții, utilajele pentru minerit și exploatare își prezintă ultimele inovații și intră în legătură cu partenerii și clienții. Fiecare ediție a Bauma este un succes. Sute de mii de oameni trec pragul acestui târg, pentru a vizita standurile celor peste 3000 de expozanți.

Ca și în cazul fiecărei ediții din 2006 și până acum, delegația Best Tools Company nu a lipsit de la eveniment. Este un prilej bun de a vizita partenerii, producătorii pe care îi reprezentăm în România, de a crea noi parteneriate în vederea consolidării gamelor de produse distribuite în țară.

KOHLER

Trecută recent printr-o perioadă de rebranding, schimbându-și numele din Kohler-SDMO în Kohler, compania americano-franceză a fost, evident, prezentă la Bauma 2022. Stand-ul celor de la Kohler a fost poziționat în corpul destinat producătorilor de grupuri electrogene și motoare. Kohler a expus generatoare utile în domeniul construcțiilor, din gama rental, dar și generatoare portabile.

Best Tools Company este distribuitorul oficial Kohler în România și țările vecine de un deceniu, unde comercializează și oferă servicii post-vânzare pentru gama completă de grupuri electrogene a producătorului americano-francez: 1kVA – 4500kVA.

Click – vezi gama de generatoare Kohler

PROBST

Cu o istorie de peste 60 de ani, producătorul german de utilaje pentru tehnică industrială și echipamente pentru manipularea pavelelor, bordurilor etc. a avut, ca în fiecare ediție, un stand la exterior, unde a expus o gamă largă de produse și unde a efectuat numeroase sesiuni demo.

Best Tools Company este dealer exclusiv Probst Handling în România. De-a lungul ultimilor 15 ani, Best Tools a ajutat la dotarea multor fabrici și uzine cu tehnică industrială Probst. Totodată, numeroase companii din domeniul construcțiilor din România și-au eficientizat activitățile folosind echipamentele de manipulare și montare a pavelelor, bordurilor, dalelor etc, achiziționând utilaje Probst.

Click – vezi gama de utilaje Probst

SWEPAC

Swepac este o companie suedeză cu peste 30 de ani de experiență, ce pune un accent puternic pe inovație în domeniul utilajelor pentru compactarea solului și asfaltului și tratarea betonului. Toată producția are loc în pabrica lor proprie din Ljungby, Suedia.

Swepac este un partener important al Best Tools Company. Proiectele complexe duse la bun sfârșit împreună au consilidat parteneriatul.

Click – vezi gama de utilaje Swepac

BUCHER MUNICIPAL

Bucher Municipal este cel mai important producător de utilaje de salubrizare din lume. Implicarea directă a producătorului elvețian în domeniul construcțiilor s-a realizat atunci când a lansat utilajul Cosmix, o fabrică de beton mobilă, pe roți.

Bucher a expus la Bauma utilajul Cosmix, dar și una dintre cele mai mari automăturători stradale, utilă în multiple aplicații din construcții, în special în lucrările de infrastructură rutieră.

Best Tools Company este dealer Bucher Municipal în România, unde distribuie gama completă de utilaje a producătorului elvețian, care include automăturători, utilaje pentru deszăpezire, utilaje pentru construcții etc.

Click – vezi utilajul mobil de facut beton Bucher

CONTEC

Compania germană CONTEC este recunoscută din 1995 ca fiind unul dintre cei mai buni producători de utilaje pentru pregătirea suprafețelor din lume. Gama de produse include toate cele mai noi echipamente, de ultimă generație, cum ar fi împușcatoare mobile, șlefuitoare de podea, decupatoare de podea și rindele pardoseli.

Toate aceste utilaje au fost expuse în cadrul Bauma, unde delegația Best Tools a fost prezentă. Contec a organizat demonstrații pe toată durata târgului, a răspuns la toate întrebările venite din public și a prezentat ultimele modele lansate.

Click – vezi gama de produse Contec

ENAR

O companie spaniolă dedicată producției de mașini ușoare pentru construcții. Enar este cel mai important producător la nivel mondial de vibratoare de beton. De la înființarea sa în 1964, traiectoria sa a consolidat-o ca o companie lider în sector, atât pe piața națională, cât și pe cea internațională, exportând și creând rețele comerciale pe cele 5 continente.

Enar a expus la Bauma 2022 o gamă largă de produse, inclusiv vibratoarele de beton, utilajele de compactare a suprafețelor, echipamentele de nivelare etc.

TRIME

Compania italiană este specializată în producția de turnuri de iluminat. Proiectarea și producția se realizează integral în fabrica italiană care se întinde pe o suprafață de 24000 mp. Este o companie integrată pe verticală care include proiectare, metalurgie, vopsire cu pulbere, asamblare mecanică și electrică și testare finală, totul realizat intern.

Best Tools Company colaborează cu producătorul italian în proiecte ce includ turnuri de lumină autonome și nu numai.