Best Tools distribuie în România o gamă integrală de utilaje complet echipate pentru prevenirea depunerii și formării de polei și îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și alte spații afectate. Fie că vorbim despre pluguri și freze de zăpadă sau despre sărărițe, echipamentele au fost atent selectate pentru a corespunde cu standarde înalte de calitate și fiabilitate.

Sărărițe

Împrăștietorile Bucher Municipal de material antiderapant, atât solid cât și lichid, sunt perfect concepute pentru a face față oricăror provocări, în orice mediu: localități, drumuri comunale sau naționale, dar și autostrăzi sau chiar piste de aeroporturi. Suprastructurile pot fi montate pe aproape orice tip de șasiu de camion, dar există modele ce sunt special concepute pentru a fi montate pe tractoare. Utile în îndepărtarea zăpezii și în prevenirea depunerii, sărărițele sunt extrem de eficiente în sezonul rece, iar faptul că sunt concepute în multiple dimensiuni le face perfecte pentru toate tipurile de drumuri și străzi, indiferent de lățimea acestora.

Pluguri

Fiecare tip de drum necesită un anumit model de plug pentru îndepărtarea zăpezii. În funcție de lățimea sau forma sa, carosabilul poate fi curățat mai eficient de zăpadă utilizându-se un plug conceput cu specificațiile sale în planul de producție. Astfel, există pluguri monolitice, pluguri segmentate, pluguri de zăpadă cu lungime reglabilă telescopic, dar și pluguri pentru îndepărtarea zăpezii în formă de V și Y. Toate plugurile de zăpadă din gama Best Tools au cadru din oțel foarte elastic, cu unghiuri reglabile. Acestea pot fi personalizate în funcție de necesitățile operatorilor locali și pot fi montate pe orice tip de șasiu, la sediul Best Tools din București.

Freze de zăpadă

Frezele de zăpadă sunt perfecte pentru îndepărtarea unor cantități mari de zăpadă înghețată, în vederea creării sau lărgirii unor pasaje. Acestea sunt operate mecanic sau hidraulic și sunt disponibile în mai multe dimensiuni și se pot monta pe vehicule mari sau mici. Frezele de zăpadă sunt indinspensabile în cazul unor situații de urgență. Cantitatea de zăpadă pe care frezele le pot indepărta pe oră depinde de dimensiunea și specificațiile acestora. De aceea, specialiștii Best Tools lucrează îndeaproape cu beneficiarul pentru a-i oferi utilajul perfect pentru provocările din zona în care operează.

Soluții complete de mici dimensiuni

Străzile înguste sunt întâlnite în toate orașele și comunele din România. Pentru a putea fi deszăpezite, este nevoie de utilaje de mici dimensiuni, astfel încât accesul să nu constituie o problemă. Sărărițele și plugurile HillTip sunt ideale în astfel de situații. Acestea pot fi montate pe vehicule de mici dimensiuni, iar eficiența lor constituie un punct forte al companiei finlandeze. Desigur, și în acest caz plugurile și sărărițele pot fi personalizate în funcție de cerințele beneficiarului.

Utilaje multifuncționale

Utilajele multifuncționale pot fi de mai multe tipuri. Există varianta Multihog, tractor ce poate fi dotat cu peste 40 de tipuri de accesorii, ce deservesc în tot atâtea tipuri de aplicații. În același timp, Best Tools poate crea utilaje cu suprastructuri interschimbabile.

Automăturătoare sau sărăriță și plug

Vara automăturătoare, iarna sărăriță și plug. Pe șasiul de camion se montează un cadru suplimentar, conceput astfel încât să susțină o suprastructură măturătoare, o cisternă pentru stropirea cu apă a carosabilului vara sau o sărăriță. Toate acestea sunt interschimbabile, fiecare utilaj fiind dotat cu picioare pentru depozitarea pe timpul iernii/verii.

Multihog

Producatorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de accesorii destinate unei game extinse de aplicații, pornind de la întreținerea drumurilor, deszăpezire sau curățenie, până la întreținerea gazonului.

Tractoarele ce pot fi dotate cu zeci de tipuri de atașamente sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Accesoriile au o construcție robustă, fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficiență, dar și siguranță în utilizare.

În pas cu tehnologia

Best Tools Company este distribuitorul unor producători atent selectați, producători ce inovează în domeniile în care activează și setează standarde înalte. Evoluția tehnologică este luată în calcul la conceperea oricăror tipuri de utilaje, în consecință, multe utilaje prezentate în acest articol există și în varianta electrică.

Mentenanță

Best Tools pune accentul pe serviciile post-vânzare, de aceea a investit în auto-laboratoarele mobile, cu ajutorul cărora se execută lucrări de mentenanță și service în toată țara. De asemenea, livrarea, trainingurile, punerile în funcțiune și contractele de mentenanță și garanție joacă și ele un rol important în procedurile companiei.

Click – contact Best Tools

Click – Utilaje pentru deszăpezire