De ce 365? Simplu: pentru că în gama de utilaje puse la dispoziție de Best Tools se regăsesc echipamente concepute special pentru a înfrunta cu succes provocările specifice tuturor anotimpurilor. Automăturătorile stradale și utilajele de deszăpezire Bucher, tractoarele multifuncționale Multihog și echipamentele de curățenie urbană sunt capabile să realizeze orice acțiune din domeniul salubrității.

Sezonul rece

Pregătirile pentru sezonul rece sunt în plină desfășurare, iar cererea pentru utilajele de deszăpezire este într-o vizibilă creștere. Chiar dacă la aceste proiecte se lucrează pe tot parcursul anului, toamna se măsoară rezultatele. Iarna aceasta multe utilaje de deszăpezire Bucher, montate pe șasiu și puse în funcțiune la sediul din București de-a lungul întregului an, complet pregătite să înfrunte nămeții și gheața de pe carosabil, vor înfrunta provocările primului lor sezon rece.

Sărărițe

Împrăștietorile Bucher Municipal de material antiderapant, atât solid cât și lichid, sunt perfect concepute pentru a face față oricăror provocări, în orice mediu: localități, drumuri comunale sau naționale, dar și autostrăzi sau chiar piste de aeroporturi. Suprastructurile pot fi montate pe aproape orice tip de șasiu de camion, dar există modele ce sunt special concepute pentru a fi montate pe tractoare.

Pluguri

Fiecare tip de drum necesită un anumit model de plug pentru îndepărtarea zăpezii. În funcție de lățimea sau forma sa, carosabilul poate fi curățat mai eficient de zăpadă utilizăndu-se un plug conceput cu specificațiile sale în planul de producție. Astfel, există pluguri monolitice, pluguri segmentate, pluguri de zăpadă cu lungime reglabilă telescopic, dar și pluguri pentru îndepărtarea zăpezii în formă de V. Toate plugurile de zăpadă din gama Best Tools au cadre din oțel foarte elastic și au unghiuri reglabile. Acestea pot fi personalizate în funcție de necesitățile operatorilor locali.

Freze de zăpadă

Frezele de zăpadă sunt perfecte pentru îndepărtarea unor cantități mari de zăpadă înghețată, în vederea creării sau lărgirii unor pasaje. Acestea sunt operate mecanic sau hidraulic și sunt disponibile în mai multe dimensiuni și se pot monta pe vehicule mari sau mici.

Utilaje multifuncționale

Utilajele multifuncționale pot fi de mai multe tipuri. Există varianta Multihog, tractor ce poate fi dotat cu peste 40 de tipuri de accesorii, ce deservesc în tot atâtea tipuri de aplicații. În același timp, Best Tools poate crea utilaje cu suprastructuri interschimbabile.

Automăturătoare sau sărăriță și plug

Vara automăturătoare, iarna sărăriță și plug. Pe șasiul de camion se montează un cadru suplimentar, conceput astfel încât să susțină o suprastructură măturătoare, o cisternă pentru stropirea cu apă a carosabilului vara sau o sărăriță. Toate acestea sunt interschimbabile, fiecare utilaj fiind dotat cu picioare pentru depozitarea pe timpul iernii/verii.

Multihog

Producatorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de accesorii destinate unei game extinse de aplicații, pornind de la întreținerea drumurilor, deszăpezire sau curățenie, până la întreținerea gazonului.

Tractoarele ce pot fi dotate cu zeci de tipuri de atașamente sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Accesoriile au o construcție robustă, fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficiență, dar și siguranță în utilizare.

 

Sezonul cald

Automăturători stradale

Fie că discutăm despre automăturători compacte sau suprastructuri montate pe șasiu, utilajele Bucher distribuite de Best Tools sunt de o calitate garantată. Cu o experiență ce se întinde pe mai mulți ani, tehnicienii Best Tools sunt capabili să execute astfel de proiecte complexe. Automăturătorile Bucher au o putere de aspirare extrem de mare, iar modul în care sunt proiectate le face eficiente în îndepărtarea oricărui tip de mizerie ce se regăsește pe carosabil și nu numai. Varietatea de dimensiuni fac din gama Bucher una dintre cele mai complete de pe piață la nivel mondial.

Echipamente de curățenie urbană

Ideale pentru parcuri, alei, trotuare și nu numai, echipamentele de curățenie urbană TSM reprezintă soluția perfectă atât pentru curățenia din mediul urban, cât și pentru mediul înconjurător. Acestea pot fi dotate cu motoare electrice, aspect ce le face ideale pentru operarea pe timp de noapte sau în spații ferite de zgomotul de fond urban.

În pas cu tehnologia

Best Tools Company este distribuitorul unor producători atent selectați, producători ce inovează în domeniile în care activează și setează standarde înalte. Evoluția tehnologică este luată în calcul la conceperea oricăror tipuri de utilaje, în consecință, multe utilaje prezentate în acest articol există și în varianta electrică.

Mentenanță

Best Tools pune accentul pe serviciile post-vânzare, de aceea a investit în auto-laboratoarele mobile, cu ajutorul cărora se execută lucrări de mentenanță și service în toată țara. De asemenea, livrarea, trainingurile, punerile în funcțiune și contractele de mentenanță și garanție joacă și ele un rol important în procedurile companiei.

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Managementul Deseurilor

Click – Contacteaza-ne