În ultimele săptămâni, aproape toate departamentele din Best Tools Company au fost implicate direct în realizarea unui proiect special. Un număr de 34 de grupuri electrogene Kohler au fost livrate către un singur client, în aproape 30 de locații diferite din România.

Detalii, pe scurt

  • 25 de generatoare de 22 kVA cu carcasă de insonorizare;
  • 5 generatoare de 33 kVA cu carcasă de insonorizare, montate pe remorci;
  • 2 generatoare de 33 kVA cu carcasă de insonorizare;
  • 2 genetaroare de 33 kVA „open”.

Înainte de a fi livrate, au fost necesare mici modificări, realizate de departamentul tehnic Grupuri Electrogene. Punem preț pe personalizarea generatoarelor, în funcție de cerințele partenerilor, totul pentru a ne asigura că echipamentele se vor plia perfect pe fiecare tip de aplicație.

Tehnicienii Best Tools, având experiență vastă în domeniu și fiind instruiți direct de către Kohler, pot realiza orice modificare agreată de producător.

Distribuitor autorizat Kohler

Compania americano-franceză este al treilea cel mai important producător de grupuri electrogene din lume. Best Tools Company este distribuitorul oficial și exclusiv al Kohler în România, unde distribuie și oferă servicii post-vânzare complete pentru toată gama de generatoare produse în Franța (1 kVA – 4500 kVA).

Click – explorează grupurile electrogene Kohler

Click – contact vânzări grupuri electrogene

Click – service generatoare

Click – închirieri generatoare