Geesinknorba, unul dintre cei mai prestigioși producători de echipamente pentru colectarea și gestionarea deșeurilor, are un trecut ce îi permite să își însușească statutul de pionier în acest domeniu atât de important pentru societate.

Misiune

Misiunea companiei este de a face lumea în care trăim un loc mai bun și mai durabil. O lume în care avem grijă de resursele noastre, proces ce e strâns legat și de economisirea timpului. De aceea, Geesinknorba produce soluții inovatoare de colectare a deșeurilor pentru industria ”waste management”.

Cele trei mărci pe care grupul le reprezintă, Geesink, Norba și Kiggen aduc eficacitate unică, eficiență și ușurință de utilizare pentru clienți, reducând în același timp costurile finale.

Scurt istoric

În anul 1875, compania Geesink a fost înființată în Olanda. Principalul obiect de activitate era producția de autocare. În anul 1915, compania a livrat prima autogunoieră. În aceeași perioadă, în anul 1913, compania Norba a fost înființată în Suedia. Norba a devenit rapid lider în rândul producătorilor de mașini de gunoi din regiunea Scandinavă. Compania Kiggen, prestigiosul producător de compactoare pentru deșeuri, a fost înființată în anul 1925, iar 70 de ani mai târziu, în anul 1995, copmania a trecut sub influența Geesink. În anul 2000, grupul Geesinknorba ia naștere, după achiziția companiei Norba.

În România

Best Tools este dealer exclusiv Geesinknorba în România, unde le pune la dispoziție clienților autogunoiere de ultimă generație. Dar vânzarea este doar unul dintre pașii pe care Best Tools, alături de client, îi parcurge în acest proces. În ultimii ani, Best Tools a vândut zeci de autogunoiere Geesinknorba pe întreg teritoriul României.

Personalizare și servicii post-vânzare

Best Tools poate personaliza autogunoierele în funcție de necesitățile clienților, pornind de la șasiu și până la dotarea cu sisteme de cântărire, localizare și scanare, toate acestea în laboratorul propriu din București. Serviciile post-vânzare sunt realizate prin intermediul celor 15 autolaboratoare mobile, gata să intervină în toată țara.

Click – Autogunoiere

Click – Solutii si echipamente pentru Managementul Deseurilor

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Contact