În ultima săptămână, nu mai puțin de 15 turnuri de lumină au fost închiriate de către un singur client. Acestea au fost pregătite minuțios de specialiștii Best Tools, pentru a funcționa perfect pe toată durata folosirii.

Turnurile de lumina SDMO sunt o soluție perfectă pentru mai multe tipuri de aplicații, fiind multifuncționale. Best Tools dispune de un număr mare de astfel de turnuri, atât pentru închiriere, cât și pentru vânzare.

       

Vorbind despre activitățile în care pot fi folosite aceste turnuri de lumină, primul tip de aplicație care ne vine în minte este în domeniul construcțiilor. Turnurile vin în sprijinul activităților de șantier prin iluminare, dar și prin furnizarea de electricitate echipamentelor și sculelor, fiind dotate cu generator electric propriu și cu rezervor de combistibil. La cerere, pot fi conectate la rezervoare de combustibil externe, pentru prelungirea autonomiei, care oricum este una ridicată.

Furnizarea luminii este realizată prin intermediul a patru proiectoare cu iodură metalică, o tehnologie care oferă o intensitate luminoasă de trei ori mai mare în comparație cu proiectoarele dotate cu lampi cu halogen. Fiecare din cele patru proiectoare de pe un turn de lumină are o putere de 1000W.

Turnurile pe care sunt montate proiectoarele de lumină sunt acționate hidraulic și pot fi ridicate la înălțimi diferite, până la 9 metri. De asemenea, turnurile de lumina sunt dotate cu un sistem care permite rotirea proiectoarelor 360 de grade.

Click – Turnuri de lumina

Click – Contact inchirieri turnuri de lumina si grupuri electrogene