fbpx

Vasile Gorghi

Sef Atelier

Nickname: Bazi

 

Job title: Șef atelier

 

Vasile este un membru important al echipei Best Tools, căreia i s-a alăturat acum fix 14 ani. În tot acest timp, el a ocupat mai multe poziții în companie, a evoluat atât ca și specialist, cât și ca om. De la un tânăr entuziast, plin de energie și dorință de a învăța, Bazi a devenit un familist convins, un om de bază în companie, un profesionist pe care mulți dintre partenerii noștri, care au prins încredere în el încă de la primul contact,  îl confundă cu Best Tools.

 

Haideți să îl cunoaștem mai bine!

 

Nu te plictisești niciodată.

 

M-am alăturat echipei Best Tools Company la doi ani după înființare, în iulie 2008.

 

Îmi aduc aminte că în prima mea zi de lucru la Best Tools eram plin de entuziasm și încredere, știind că din echipă făceau parte persoane tinere, în formare, la fel ca și mine, cu aspirații mărețe. Mă bucur că acum, dupa 14 ani de când fac parte din Best Tools Company, acele aspirații mărețe s-au realizat, iar entuziasmul și dorința de a evolua nu s-au pierdut.

 

Sunt multe, ba chiar foarte multe. Pot spune că fiecare job finalizat imi aduce satisfacție: de la revizii până la reparații complexe. Totuși, cred că cel mai mândru sunt atunci când finalizăm montarea suprastructurilor pe șasiuri mari și livrăm utilajele către clientul final, unde vor deservi comunitatea locală. Orice automăturătoare, sărăriță, autogunoieră sau utilaj multifuncțional care iese pe poarta Best Tools reprezintă o realizare importantă, deoarece impactul lor pozitiv asupra localităților în care vor fi folosite este major.

 

Chiar în acest moment avem în service un utilaj al cărui motor se supraîncălzește. Lucrez împreună cu colegii să găsim cauza și să remediem problema. Pare banal, dar uneori căutarea cauzei unei defecțiuni este o activitate foarte interesantă.

 

Sunt de părere că lucrul în echipă este cea mai importantă activitate. Suntem norocoși că avem o echipă compactă, bine structurată, cu oameni experimentați și tineri dornici de a învăța. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor pentru efortul colectiv depus pentru a ne realiza obiectivele. 😀

 

 

Acum că am aflat atâtea lucruri despre Vasile pe plan profesional, haideți să îl cunoaștem mai bine și pe Bazi, asa cum îi spun cei apropiați.

 

Mi-ar plăcea să fac schimb de job cu Jurgen Klopp, să antrenez Liverpool. Ar fi interesant să îl văd și pe el în locul meu, la Best Tools Company. 😀

 

Atunci când nu lucrez îmi place să petrec timp cu familia. O pasiune descoperită recent este gătitul. Îmi place să gătesc pentru oamenii apropiați, prieteni și colegi, în diferite contexte. Totodată, în timpul liber, îmi place să joc tenis de masă.

 

WhatsApp.

 

Peaky Blinders.

 

În ultimii 14 ani, de când fac parte din echipa Best Tools, am parcurs cu diferite mașini de intervenție aproximativ 600.000 de kilometri. 😀

 

Jerry!

Search