fbpx

Cristian Maican

Inginer Electrician

Job title: Inginer Electrician

 

Cristian și-a început aventura în Best Tools Company în urmă cu aproape 4 ani, timp în care a evoluat foarte mult, fiind acum unul dintre cei mai importanți oameni tehnici din cadrul diviziei „ENERGIE”.

Haideți să citim împreună despre călătoria sa în Best Tools și, bineînțeles, să îl cunoaștem mai bine:

 

Energie esențiala pentru viitor.

 

Anul acesta se vor împlini 4 ani. M-am alăturat echipei Best Tools in noiembrie 2019.

 

 

Am intrat pe poarta acestei companii cu încredere, entuziasm și cu o dorință de a învăța și experimenta într-o ramură a energeticii nu foarte explorată de către mine până în acel moment – grupurile electrogene.

Totuși, venind dintr-un domeniu asemănător, m-am acomodat relativ repede. Am învățat lucruri noi încă din primele zile, dar dorința de a evolua nu s-a oprit nici până în acest moment. În fiecare zi apar noi provocări tehnice pe care le pot combate doar printr-o documentare periodică și continuă.

 

Pot spune că am plecat de la zero în domeniul generatoarelor, deci realizările sunt multe, treptate ca și complexitate. La început, realizări importante erau chiar și micile revizii, survey-uri, PIF-uri. Treptat, m-am implicat în activități mai complexe, de la instalări speciale până la automatizări, parametrizări și proiectare. Comasate, toate acestea sunt, de fapt, o realizare, un pachet de cunoștințe cu care mă mândresc.

 

 

Avem mai multe proiecte în care suntem implicați în acest moment. Lucrăm în aceste zile la pregătirea, livrarea, amplasarea, instalarea și punerea în funcțiune a 8 grupuri electrogene în tot atâtea zone diferite ale țării, unele chiar în locuri izolate, cu o priveliște impresionantă.

Totodată, chiar săptămânile trecute am fost într-o deplasare în afara țării, în Macedonia de Nord, unde un client ne-a solicitat suportul tehnic.

 

Sunt de părere că echipa din care fac parte este bine închegată, cu oameni experimentați, oameni care au un scop comun: de a evolua împreună către statutul de lideri în piață.

 

La serviciu știm cum ești, dar suntem curioși cum este Cristian în timpul liber:

 

Fiind mare fan al echipei, mi-ar plăcea să schimb postul cu Messi pentru o scurtă perioadă de timp. Cred că ar fi un „transfer” interesant și pentru Best Tools. ?

 

Atunci când nu lucrez, îmi place să petrec timpul cu familia și cu prietenii apropiați. Fac destul de des și plimbări în natură și uneori grădinărit. Evident, joc și FIFA pe PS în weekend-uri. ?

 

WhatsApp.

 

Ultimul serial urmărit a fost Cernobîl.

 

Străbătând țara în lung și în lat, cred că mi-am descoperit o nouă vocație: cântatul la volan.

 

Jerry

 

Working hard for something we don’t care about = Stress

Working hard for something we love = Passion

 

Search