fbpx

8 Martie | Women of BTC

Ziua de 8 martie este prilejul perfect pentru le cunoaște mai bine pe toate fetele din Best Tools Company. Prezența feminină din cadrul companiei nu a fost niciodată mai numeroasă decât acum, de Ziua Internațională a Femeii din 2022. 8 martie este despre ele, așa că haideți să le cunoaștem!


Alexandra s-a alăturat echipei Best Tools la începutul anului, în departamentul financiar, dar întregul colectiv s-a atașat de ea de parcă ar jongla cu cifre și facturi în companie dintotdeauna. Este un om glumeț și atât de plin de viață, încât „dă pe dinafară”, molipsindu-ne cu voie bună chiar și în zilele posomorâte. În timpul liber, Alexandrei îi place să exploreze locuri, tradiții și oameni noi. Iubește toate pisicile, atât pe cea de acasă, cât și pe cele din curtea Best Tools, pe care le hrănește și alintă zilnic.

 

Ce personalitate feminină o inspiră atât de mult încât și-ar dori să ia cina împreună, de ziua internațională a femeii? Ne răspunde chiar ea: „Aș vrea să iau cina cu Anastasia Soare. Are o poveste de viață care pe mine m-a impresionat. O femeie care a plecat în America pentru a-și îndeplini visul și a reușit cu forțe proprii să creeze brand-ul Anastasia Beverly Hills și să-l facă foarte cunoscut.”

 


Când zici multitasking, zici Mădălina. Ea face parte din echipa Best Tools din Oradea de câțiva ani, unde se ocupă de partea de ofertare pe SEAP, realizarea necesarului pentru proiecte, servicii și, atunci când este cazul, poate face topografie. Multitasking! Mădălina este o fire sensibilă, empatică, activă, iar atunci când vine vorba de socializare, nu dă înapoi. Când nu este la birou, îi place să petreacă timpul cu familia și prietenii, să călătorească, să iasă la plimbare cu sau fără bicicletă, iar cărțile și muzica o ajută să se relaxeze. Ce o face să se identifice cu Best Tools? Simplu: oamenii din companie.

 

Persoana cu care și-ar dori să ia cina de 8 martie este chiar mama sa. O admiră pentru că este hotărâtă, încrezătoare, blândă și prezentă de fiecare dată când are nevoie de ea.

 

 

 


Meda este colega pe care întreaga echipă Best Tools din Oradea se bazează atunci când are nevoie de ajutor pe partea administrativă. Rolul i se potrivește perfect, deoarece este o persoană energică și dinamică, are mereu o atitudine pozitivă, simțul umorului dezvoltat și îi place să lucreze într-o echipă cu spirit tânăr. În timpul liber, Meda iubește iasă în natură alături de fetița ei, să facă sport și să asculte muzică. Pentru că nu și-a neglijat cele două mari pasiuni, reușește să combine utilul cu plăcutul, fiind și instructor de fitness, dar și Dj, lucrănd astfel la sănătatea fizică și psihică.

 

De ziua internațională a femeii, Meda și-ar dori să poată lua cina cu străbunica ei: „Mi-ar fi plăcut să-i ascult poveștile. Viața ei a fost cu siguranță plină de momente memorabile, lăsând în urmă 9 copii. Țin minte blândețea pe care o avea în ochi, înțelepciunea ei și răbdarea de care dădea dovadă în orice situație.”

 


Din întreaga echipă Best Tools, Marina este cea responsabilă de achiziții. Totuși, fiind foarte implicată și dornică să învețe lucruri noi, îi place să ofere o mână de ajutor oricărui coleg. Marina este o persoană sensibilă, răbdătoare și înțelegătoare. În timpul liber îi place să meargă în drumeții, dar atunci când vremea nu-i permite o ieșire în natură, lectura îi sare în ajutor. Are o pasiune pentru artă și frumos, pe care și-o exprimă prin realizarea goblenurilor.

 

Dacă ar avea ocazia să ia masa cu o femeie celebră care o inspiră, de ziua internațională a femeii, Marina ar alege-o pe Angela Similea. O stimează pentru eleganța și rafinamentul ei pe care nu le-a pierdut de-a lungul timpului.

 

 

 


Alina este una dintre cele mai căutate persoane la birou, asta pentru că ajută zilnic întreaga echipă Best Tools din București cu toate situațiile administrative care apar. Este o persoană sinceră și extrem de implicată în absolut tot ceea ce face. Buna colaborare cu colegii și mediul dinamic o fac să se identifice cu Best Tools Company. Atunci când nu este la birou, Alina preferă să meargă în parc sau la filme, să plece în drumeții la munte alături de familie și prieteni, iar pentru a se relaxa cu adevărat, o sesiune de shopping este singura activitate de care are nevoie.

 

Alina consideră că o discuție sinceră și fără inhibiții cu una dintre prietenele sale ar avea un impact mai mare asupra ei decât o întâlnire cu o celebritate. Așadar, ar prefera să ia cina, cu ocazia zilei internaționale a femeii, cu o prietenă cu care să povestească toate experiențele recente.

 


Fiecare zi a Magdei începe cu o cafea, prilej perfect de a-i asculta pe colegi și a propune soluții pentru orice situație. Printre documente, ședințe, email-uri și candidați, își găsește mereu timp pentru oamenii din companie, de la care învață lucruri noi zilnic. Magda iubește ceea ce face. Lucrează în domeniul HR de 20 de ani, dar încă simte că fiecare zi este o provocare. Echipa, viziunea și mediul propice creativității o fac să se identifice cu Best Tools. În timpul liber, atunci când nu își încarcă bateriile la munte, îi place să se relaxeze citind o carte bună, cu un pahar de vin pe măsură. Dar cei doi căței ai săi, jucăuși și zgomotoși, nu sunt mereu de acord cu această activitate.

 

Femeia celebră cu care și-ar dori să ia cina este Frida Kahlo. O admiră pentru că și-a trăit viața din plin, nu s-a lăsat alterată de societate, iar pachetul său solid de valori a dat naștere unor opere de artă extrem de apreciate.

 

 


 

Search