Best Tools Company își consolidează poziția de integrator de proiecte în domeniul utilajelor de salubrizare și livrează un set de echipamente municipale ce acoperă o arie vastă de aplicații.

Utilajele și accesoriile livrate în Municipiul Bacău, în luna septembrie a acestui an, au scopul de a ajuta la menținerea curățeniei orașului cu aproape 150.000 de locuitori. Echipamentele sunt fabricate de parteneri de încredere ai Best Tools Company, producători de renume mondial, inovatori: Multihog (Irlanda), TSM (Italia), Fiedler (Germania), Dynaset (Finlanda).

Automăturători Multihog

Multihog CV este prima măturătoare stradala dedicată fabricată de producătorul irlandez. Aceasta, totuși, păstreaza ADN-ul utilajelor Multihog, fiind în același timp și un echipament multifuncțional excelent, ce poate fi dotat cu numeroase accesorii. Astfel, au fost livrate și câte o sărăriță Fiedler, un plug și un set de spălare cu presiune DYNASET pentru fiecare dintre cele 5 automăturători. În acest fel, s-au redus costurile totale, folosindu-se aceleași șasiuri pentru trei activități diferite, specifice atât sezonului cald, cât și celui rece.

Aspiratoare urbane TSM

Aspiratorul urban ARIA, produs de TSM, este special creat pentru a ajuta la curățarea diferitelor spații din orașe. Acestea pot fi folosite la curățarea spațiilor verzi, a aleilor, trotuarelor, zonelor centrale, piațetelor, parcărilor etc. Faptul că sunt electrice le face perfecte pentru utilizarea în timpul nopții și în spațiile aglomerate, fiind extrem de silențioase. Puterea lor de aspirare, fiabilitatea, accentul pus pe ușurința în utilizare și autonomia ridicată sunt principalele atuuri ale celor 10 aspiratoare urbane electrice Aria livrate în reședința de județ.

Link-uri utile:

Vizionează video livrare – Click aici 

Vizionează video Multihog CV – Click aici

Automăturătoare Multihog CV – Click aici

Asporator urban TSM Aria – Click aici

Contact Best Tools – Click aici