Modelele noii game CX au fost prezentate recent la IFAT in Munchen. Cele mai mici modele ale Multihog, pana in prezent, care au debutat la targul IFAT din Germania, au fost dezvoltate special pentru servicii municipale si pentru extinderea seriei de tractoare existente, MH si MX, care au fost un adevarat succes. Latimile sasiurilor din seria CX incep de la 1.150 mm, pentru o utilizare usoara chiar si in cele mai inguste medii. De asemenea, toate modelele, fiecare avand aprobare europeana de tractor T2, sunt echipate in fata cu o placa de prindere in 3 puncte, ceea ce face mai usor pentru clienti sa foloseasca atasamentele lor existente.

In plus fata de cele doua modele de baza, CX 55 si CX 75 cu motoarele Tier IV de 55 si respectiv 75 CP, alte doua variante sunt, de asemenea, disponibile: sasiul mai lung al modelului CX 55 L permite utilizarea atasamentelor spate mai mari, de exemplu, cisterne sau colectoare de iarba. O capacitate crescuta de transportare a 4 tone in loc de 3,5 tone este, de asemenea, disponibila cu modelul HD CX 75.

Datorita sistemului Plug and Play, un tractor CX Multihog cu specificatii de baza care vizeaza operarea anumitor atasamente, pot fi modernizate cu specificatii mai sofisticate ulterior, fiind o solutie eficienta si flexibila pentru municipalitatile si autoritatile locale, in cazul in care multifunctionalitatea acestui echipament versatil este necesara in continuare.

In plus, au mai fost si alte aplicatii expuse in cadrul IFAT – pe un model CX 75 o masina de tuns cu brat de la McConnel a fost montata pe partea din fata, in timp ce modelul CX 55 a fost dotat cu o masina rotativa de tuns de la GMR.

Concepute initial pentru zona verde de intretinere si indepartarea buruienilor, modelele CX compacte in timpul test driving-ului au avut o performanta exceptionala si pentru alte aplicatii precum serviciile de iarna si reparatii de drumuri. Modelele MX si MXC au fost, de asemenea, expuse in cadrul targului cu plug si perie de zapada, un rezervor pentru solutie de degivrare si o freza de asfalt.

Produsele Multihog care au putut fi gasite si la standurile altor expozanti din cadrul IFAT: Bucher Municipal AG cu modelul CX 75 echipat cu accesorii de iarna – un plug de zapada si o sararita montata in spate, iar standul Trilety (zona in aer liber), cu un model MXC120 cu o masina de maturat montata in fata, au atras foarte multa atentie.

„Municipalitatile prefera design-ul ingust, precum si capacitatile „all-round” ale masinilor compacte”, afirma directorul general al Multihog, Jim McAdam. „Am livrat deja primele modele CX, iar comenzile sunt din ce in ce mai multe, dovedind caracterul adecvat al marimii si multifunctionalitatii acestei masini compacte si asteptam cu nerabdare sa continuam cu succes cu aceasta serie”, a continuat acesta.

Descopera toata gama Multihog pusa la dispozitie de Best Tools in Romania.