O nouă unitate ILF S1500, dotată cu braț telescopic de 8 metri și un accesoriu de tundere a vegetației a fost livrată într-un județ din estul țării. Acest utilaj a fost achiziționat cu scopul de a întreține spațiile verzi de lângă drumurile județene și naționale pe o arie mare, ce se întinde pe o jumătate de județ.

În acest moment, județul deține două utilaje Energreen, noul ILF S1500, livrat în urmă cu câteva săptămâni de către Best Tools și un ILF Kommunal, achiziționat în urmă cu șase ani. Aceste două utilaje sunt utilizate pentru a întreține spațiile de vegetație din imediata apropiere a drumurilor, pentru a le oferi participanților la trafic vizibilitate sporită și, evident, siguranță.

Despre ILF S1500

Utilajul este multifuncțional. Brațul robust permite montarea și utilizarea în siguranță a tuturor tipurilor de accesorii. Brațul este disponibil în trei modele de extensie, fiecare dintre acestea fiind compatibil cu o gamă largă de accesorii și dotări opționale.

Manevrabilitatea utilajului este impresionantă. Tracțiunea integrală (4×4) este eficientă, iar direcția foate fi setată în trei moduri de acțiune: normală (două roți), direcție cu patru roți și modul „crab”. Datorită acestor sisteme, utilajul poate fi folosit în modul de lucru în toate direcțiile.

Cabina testată conform FOPS-ROPS, cabina cu vedere panoramică ce oferă vizibilitate perfectă la 360°, ergonomia operațională excelentă și stabilitatea oferă siguranță și confort.

Productivitatea și calitatea sunt garantate de transmisia hidraulică, multitudinea de accesorii ce pot fi folosite în același timp, manevrabilitatea maximă pe orice tip de teren și componentele premium.

Cabina rotativă este extrem de utilă în toate aplicațiile în care este folosit utilajul. Datorită acestei caracteristici, se poate lucra pe ambele sensuri de mers fara a fi nevoie de alte manevre, crescând astfel eficiența.

Aplicații

Utilajul Energreen ILF S1500 este special conceput pentru întreținerea acostamentului oricăror tipuri de drumuri, a albiei râurilor și a zonelor forestiere, pentru întreținerea rețelelor naționale de gaz și electricitate, pentru mentenanța drumurilor pe timp de iarnă, pentru transportul, încărcarea sau mutarea pământului, pentru întreținerea căilor ferate și a spațiilor din împrejurimea acestora etc.

Servicii post-vânzare

Best Tools Company pune accent pe serviciile post-vânzare complete. Pe lângă consultanța premergătoare, livrarea, punerea în funcțiune și training-ul de specialitate, Best Tools oferă și contracte de garanție, mentenață și piese de schimb, fiind partener oficial Energreen în România.

Click – Video livrare ( Youtube)

Click – Gama completa de utilaje multifunctionale

Click – Contact utilaje speciale

Click – Utilaje de salubrizare