Kohler-SDMO, producătorul de generatoare din Franța, achiziționat de compania Americană Kohler în 2005, și-a finalizat tranziția planificată a mărcii, devenind oficial Kohler.

Fondată în 1966 în Brest, Franța, SDMO a devenit Kohler-SDMO în 2016 pentru a reflecta rolul său în rețeaua globală Kohler. Odată cu alinierea finală la marca Kohler, compania a anunțat că își poate accelera dezvoltarea în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Operațiunile Kohler Power Systems în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) vor continua să aibă sediul în Franța, unde uzina din Brest a primit recent investiții de 6 milioane USD pentru a extinde instalațiile de producție, testare și depozitare.

„Vom continua să oferim experiența noastră la nivel global din casa noastră istorică din regiunea Bretania”, a declarat Lénaïk Andrieux, director general al Kohler Power Systems EMEA. „În ultimii 17 ani, am integrat cu succes operațiunile și suntem capabili să oferim o abordare globală, inclusiv servicii și întreținere.

„Schimbarea noastră de nume confirmă angajamentul nostru profund față de clienții noștri și investiția continuă în oamenii, produsele și procesele noastre din EMEA. Cel mai important, angajamentul nostru profund față de regiune, prin investiții în economie și comunitate, rămâne neschimbat.”

Kohler a spus că finalizarea tranziției mărcii în EMEA îi ajută să susțină ambițiile globale și angajamentul pentru un viitor durabil. Aceasta include anunțul recent privind compatibilitatea HVO cu seturile de generatoare Kohler, care oferă până la 90% putere critică, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Odată cu schimbarea numelui din Kohler-SDMO în Kohler, se va face tranziția și de la culoarea albastră a generatoarelor la cea bej.

Kohler Power Systems EMEA proiectează, produce și instalează grupuri electrogene de până la 4 MW pentru a fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv industria, sănătatea, construcții și piața centrelor de date în expansiune rapidă.

Kohler, producătorul American de motoare și generatoare, este unul dintre cei mai importanți jucători din piața globală de grupuri electrogene. Compania este cunoscută pentru faptul că a produs primul generator electric modern, acum mai bine de un secol, în 1918. În ultimii 100 de ani, Kohler a investit constant în inovație și dezvoltarea capacităților de producție. Extinderea la nivel global a fost pasul firesc.

Best Tools Company este distribuitorul oficial al Kohler în România și țările vecine, unde comercializează gama completă de grupuri electrogene (1 kVA – 4500 kVA), acoperind astfel toate industriile dependente de aceste soluții. Investind constant în dezvoltare, Best Tools se ridică la nivelul așteptărilor rezultate din colaborarea cu un astfel de producător, oferind servicii post-vânzare complete pe întreg teritoriul României.

Click – Generatoare Kohler

Click – Despre Kohler

Click – Service Generatoare