Compania Kohler s-a înființat în anul 1873, în Statele Unite ale Americii. În 1920, acum peste un secol, Kohler a produs și lansat primul generator modern. Ulterior acestui eveniment ce a marcat întreaga istorie a companiei, divizia de grupuri electrogene a devenit din ce în ce mai importantă.

Best Tools Company este dealer oficial și unic al Kohler în România și țările vecine.

Kohler Power Systems EMEA

În calitate de distribuitor autorizat KOHLER, vă putem ajuta să vă satisfaceți nevoile de energie atât în zona industrială, cât și în cea portabilă. De la generatoare diesel sau HVO, benzină sau gaz, până la inversoare de sursă, panouri de comandă și de distribuție și toate accesoriile aferente, ne asigurăm că fiecare parte a sistemului dumneavoastră de alimentare este proiectată pentru a funcționa perfect împreună.

În regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Kohler Power Systems proiectează, produce și instalează grupuri electrogene de la 1 la 4500 kVA, totul datorită unui plan de producție de înaltă performanță și capabilități remarcabile de cercetare și dezvoltare.

Gamă largă de soluții de alimentare.

Oferim o gamă largă de grupuri electrogene pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră de generatoare industriale.

Soluții personalizate

Kohler Power Systems EMEA proiectează centrale electrice personalizate și oferă o gamă extinsă de servicii, care include instruire, servicii post-vânzare și piese de schimb. Când combinați experiența noastră în industrie cu procesul nostru de producție agil, obțineți soluții fiabile și concepute special.

Soluții de încredere pentru orice aplicație

Construite pentru a face față celor mai complexe tipuri de aplicații din lume, grupurile electrogene KOHLER oferă energie de încredere în stand-by și prime spitalelor, centrelor de date, aeroporturilor, centralelor nucleare și multor altor industrii critice. Ne concentrăm eforturile pe satisfacerea nevoilor tuturor aplicațiilor dumneavoastră cu sisteme de alimentare fiabile, personalizate conform specificațiilor dumneavoastră.

Despre Kohler Power Systems EMEA

Fondată în 1966, SDMO Industries s-a alăturat grupului KOHLER în 2005 și a devenit Kohler Power Systems EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Acoperire globală cu prezență locală

Kohler Power Systems EMEA nu este niciodată prea departe. Cu sediul central în Brest (Franța), deservim clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Avem mai multe birouri, filiale, platforme de stocare și o rețea extinsă de distribuție globală în peste 150 de țări.

Citește mai multe despre istoria Kohler aici.