În circumstanțele create de noul Coronavirus (COVID-19), dorim să informăm toți furnizorii, clienții și colaboratorii că activitatea companiei se desfășoară în regim special, cu scopul de a se proteja personalul, regim ce poate crea unele perturbări ale operațiunilor de zi cu zi.

WFH

Pentru a preveni răspândirea noului virus, departamentul de suport tehnic și relații cu clienții lucrează de acasă, iar echipele de vânzări evită deplasările și preiau comenzile de la domiciliu. Astfel evitându-se crearea condițiilor de răspândire ale Coronavirusului.

Intervenții în situații de urgență

Desigur, dat fiind faptul că principalele linii de activitate ale companiei sunt grupurile electrogene și utilajele de salubrizare și curățenie, și ținând cont de importanța funcționării perfecte a acestor echipamente în timpul unei astfel de crize, Best Tools își asumă obiectivul de a păstra utilajele distribuite de-a lungul timpului în stare de funcționare, în limitele impuse de situație și fără a-i expune pe tehnicieni la riscuri.

Generatoarele electrice

Grupurile electrogene distribuite sunt, în unele situații, responsabile de asigurarea continuității alimentării cu energie electrică în aplicații critice, cum ar fi spitalele, fabricile, stațiile de epurare a apei, supermarketuri etc. De aceea, tehnicienii din departamentul Service al Best Tools vor efectua, luând toate măsurile de prevenție și siguranță impuse de autorități, intervenții la cazurile urgente. Așadar, în cazul unei avarii al unui generator distribuit de Best Tools, echipele de intervenții ale companiei vor interveni, dacă sănătatea lor nu este pusă în pericol.

Salubritate și curățenie

Echipa departamentului Utilaje de Salibrizare din cadrul Best Tools Company face demersuri pentru a asigura stocul necesar de piese de schimb pentru echipamentele distribuite. Scopul acțiunilor este de a asigura o continuitate în funcționarea automăturătorilor stradale, a mașinilor de spălat pardoseli și a altor utilaje multifuncționale care, în perioada următoare, vor juca un rol important în dezinfectarea străzilor, trotuarelor, aleilor, a hipermarketurilor, fabricilor etc.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, contactați-ne!