Pentru echipele de vânzări, închirieri și service ale departamentului ”Grupuri Electrogene”, sezonul festivalurilor reprezintă o perioadă care se confundă cu multe deplasări și mai multe experiențe culturale, muzicale și nu în ultimul rând, culinare.

Generatoarele de curent sunt solicitate la atât de multe tipuri de evenimente, încât nici nu încape în discuție instalarea monotoniei. Vorbim despre festivaluri muzicale, concerte, festivaluri culinare, târguri de antichități, dar și alte evenimente culturale din întreaga țară.

Chiar dacă sezonul este abia la început, generatoarele electrice din flota Rental Best Tools au fost deja solicitate în toată țara. Experiența departamentului ”Închirieri Generatoare” este una dovedită, în trecut fiind prezentă la festivaluri si concerte ca Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Forta Zu etc.

Pe lângă închirierea generatoarelor, la astfel de evenimente Best Tools pune la dispoziție și turnuri de lumină. Turnurile de lumină sunt ideale în cadrul acestor festivaluri, țînând cont de faptul că sunt autonome, dispunând de generatoare proprii.

Dar colaborările nu se rezumă doar la închirieri de generatoare sau de turnuri de lumină. Best Tools ofera și servicii de mentenanță la nivel național, atât prin rețeaua de dealeri, care este în continuă dezvoltare, cât și prin intermediul autolaboratoarelor mobile.

Click – Închiriere generatoare

Click – Contact Grupuri Electrogene

Click – despre turnurile de lumina

Click – Generatoare electrice