Cu toții știm că grupurile electrogene sunt foarte solicitate pe tot parcursul anului pentru diferite tipuri de aplicații, de la construcții și asigurarea furnizării continue de electricitate în magazine și hipermarketuri, până la evenimente culturale și aplicații cu funcții critice, cum ar fi cele militare, spitalicești și de tip data center. Dar nicio perioadă nu se compară cu sezonul festivalurilor și concertelor.

Pentru echipele de vânzări, închirieri și service ale departamentului ”Grupuri Electrogene”, sezonul festivalurilor reprezintă o perioadă care se confundă cu multe deplasări, dar cu și mai multe experiențe culturale, muzicale și, nu în ultimul rând, culinare. Dat fiind faptul că generatoarele de curent sunt solicitate la atât de multe tipuri de evenimente, instalarea monotoniei este total exclusă din ecuație. Vorbim despre festivaluri muzicale și concerte cu artiști și public extraordinari, festivaluri culinare cu gustări apetisante, târguri de antichități cu obiecte misterioase, dar și alte evenimente culturale din întreaga țară.

În interes de serviciu și turist în același timp

Chiar dacă sezonul este abia la început, grupurile electrogene din flota Rental au avut deja numeroase ocazii să își tureze motoarele la maximum atât în București, cât și în țară. Dar acest lucru nu reprezintă deloc o noutate. Dacă ne permitem să le personificăm, putem spune despre grupurile electrogene că au experiență, unele dintre ele fiind prezente la festivaluri și concerte de anvergură, cum ar fi ca Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Street Food Festival, Forza Zu etc..

Munca din spatele muncii din spate

Provocarea echipelor de service este de a se asigura că toate grupurile electrogene disponibile pentru închiriere pot performa la capacitate maximă 24/7. Acest lucru este posibil doar prin verificarea periodică și, nu în ultimul rând, prin lucrările de întreținere.

Concluzia este că în spatele oricărui spectacol cultural se regăsesc mereu echipamente de ultimă generație instalate și controlate de echipe de specialiști care, deși provin din companii diferite și nu se cunosc între ei, lucrează într-o sincronizare exemplară, totul pentru ca atât publicul, cât și vedetele evenimentelor să se simtă excelent.

Nici turnurile de lumină nu stau prea mult la sediu în această perioadă

Generatoarele de curent nu sunt singurele echipamente solicitate în această perioadă. Turnurile de lumină sunt ideale în cadrul acestor festivaluri, țînând cont de faptul că sunt autonome, dispunând de generatoare proprii și având și funcția de a alimenta cu electricitate echipamentele din jur. Așadar, turnurile sunt și ele mai mereu în ”turneu”.

Data viitoare când mergi la un concert sau festival, să știi că în spatele scenei este foarte probabil să fie mai multă agitație decât în public.

La ce festival ne vedem anul acesta? ?

Click – Închiriere generatoare

Click – Contact Grupuri Electrogene

Click – despre turnurile de lumina

Click – Generatoare electrice