Odată cu dezvoltarea tuturor sectoarelor de industrie și nu numai, ”setea” de energie electrică este din ce în ce mai ridicată. Grupurile electrogene sunt o sursă sigură de electricitate atât în aplicații cu nevoie continuă de energie, cât și în aplicații de tip stand-by, unde generatoarele asigură alimentarea atunci când tensiunea din rețea este întreruptă din varii motive, voluntare sau involuntare.

Calitatea primează

Dat fiind faptul că generatoarele de electricitate sunt de cele mai multe ori folosite în aplicații critice, în care orice intrerupere a alimentării cu energie poate cauza daune, alegerea grupului electrogen trebuie realizată după un proces de cercetare a pieței. Calitatea grupului electrogen este cea care garantează bunul mers al lucrurilor, o alimentare continuă, siguranța echipamentelor alimentate cu energie.

Kohler-SDMO

De la platformele de foraj offshore până la condițiile dure din deșert, de la activitățile din construcții până la cele mai interesante industrii, grupurile electrogene KOHLER-SDMO și-au demonstrat întotdeauna performanța și fiabilitatea. Concentrându-se exclusiv pe generatoare, KOHLER-SDMO oferă acum cea mai largă gamă de produse pe piață. Producătorul americano-francez este al treilea cel mai mare ”jucător” din piața mondială de grupuri electrogene. Calitatea generatoarelor electrice este completată și de serviciile post-vânzare pe care atât Kohler-SDMO, cât și Best Tools pun mare accent.

Cea mai largă gamă de generatoare

Cu puteri cuprinse între 1kVA și 3300kVA, grupurile electrogene Kohler-SDMO sunt concepute pentru a face față celor mai diverse aplicații. Dacă spre vânzare Best Tools, dealer exclusiv Kohler-SDMO în Romania, oferă o gamă atât de largă, nu înseamnă că divizia de închirieri se lasă mai prejos. Cele peste 80 de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere din flota Best Tools au puteri cuprinse între 10kVA și 1250kVA.

Heavy Duty

Fabricile cu linii mari de producție, depozitele logistice, spitalele, centrele de date, uzinele, lanțurile de hipermarketuri etc., toate sunt dependente, dacă nu mereu, în situații diverse, de grupuri electrogene care să le asigure o sursă sigură de energie electrică. Best Tools poate pune la dispoziție grupuri electrogene Kohler-SDMO cu puteri foarte mari, capabile să facă față celor mai solicitante situații.

Mentenanță și calitate

Best Tools este un veritabil integrator de proiecte și are în centrul atenției necesitățile clienților, vânzarea sau închirierea fiind doar primele servicii dintr-o serie lungă de soluții de care beneficiarii se pot bucura. Toate grupurile electrogene puse la dispoziție de Best Tools se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale de insonorizare, consum de combustibil și de emisii de noxe.

Click – Închirieri generatoare

Click – Exploreaza gama de grupuri electrogene