Depășirea limitelor de poluare cu praf toxic în marile orașe din România a devenit un subiect cotidian, măsurile lăsându-se, de cele mai multe ori, așteptate. Factorii care contribuie la depășirea acestor limite sunt numeroși: traficul infernal, șantierele, lucrările la infrastructură, arderea deșeurilor etc. Pentru a menține poluarea în limitele admise, trebuie luate măsuri în toate domeniile, inclusiv în salubritate.

 

Problemele cauzate de unele utilaje de salubrizare

Utilajele de salubritate au scopul de a păstra curățenia în localități, fie că vorbim despre orașe mari și aglomerate sau dimpotrivă. În timpul operațiunilor de curățenie, unele utilaje pot avea mai multe efecte dăunătoare decât bune. Utilajele vechi, de cele mai multe ori, în timpul măturării și aspirării, ridică foarte mult praf de la sol. Acest lucru se întâmplă și la unele automăturători de generație mai nouă.

 

Automăturători „Clean”

Toată gama de automăturători a producătorului elvețian Bucher Municipal respectă toate normele Uniunii Europene cu privire la emisiile de noxe, de zgomot și, nu în ultimul rând, poluarea cu praf. Utilajele de salubritate Bucher sunt concepute astfel încât să aibă un impact cât mai scăzut asupra mediului înconjurător. La utilajele cu motor termic, emisiile de noxe sunt foarte scăzute, iar la utilajele de salubrizare electrice, care sunt din ce în ce mai populare în Occident, noxele sunt complet scoase din ecuație. Dar emisiile de noxe nu sunt singurele substanțe emanate de unele automăturători. Utilajele vechi ridică foarte mult praf de la sol, iar acest praf poate fi chiar mai dăunător decât noxele. Gama Bucher, în schimb, reduce aproape total această problemă, fiind în conformitate cu cele mai stricte reguli din lume.

Construcție eficientă

Automăturătorile Bucher sunt concepute de echipe cu experiență vastă în producerea de utilaje de salubrizare. Tot ansamblul componentelor unei automăturători este gândit să lucreze în tandem, pentru a eficientiza procesul de curățare și pentru a capta cât mai multe particule dăunătoare. Bucher este liderul constructorilor de măturători stradale pe piața Europeană. Utilajele premium au fost îmbunătățite constant de-a lungul timpului, reprezentând în prezent soluția ideală pentru aglomerările urbane.

O colaborare eficientă

Best Tools Company este unicul distribuitor al Bucher Municipal în România. Ca rezultat al colaborării cu renumitul producător elvețian, Best Tools distribuie în România automăturători, utilaje pentru deszăpezire, dar și utilaje multifuncționale de salubrizare de o calitate garantată. Din grupul Bucher fac parte și alți producători consacrați, cum ar fi Johnston, Giletta, Assaloni, Beam și Gmeiner.

Click – Utilaje de salubrizare

Click – Utilaje electrice de salubrizare

Click – Contact