Bucher Municipal și Volvo Trucks încep o nouă colaborare odată lansarea pe piața globală a vehiculelor grele de curățare a canalizării, cu emisii zero.

Bucher Municipal introduce CityFlex C40e

Montat pe șasiu Volvo electric, noul utilaj reprezintă un reper important pentru electrificarea vehiculelor grele utilizate în zonele urbane aglomerate. Premiera mondială și lansarea oficială a noului CityFlex C40e vor avea loc la IFAT 2022 din München.

„În 2023 intenționăm să producem și să livrăm până la 80 de vehicule electrice de curățare a canalizării montate pe șasiuri electrice Volvo”, spune Per Lovring, Managing Director Bucher Municipal Danemarca, „Este un pas important ce va avea efecte de schimbare în industrie”.

Bucher Municipal a optimizat tehnologia de la Bucher CityFlex C40 de succes pentru a îndeplini cerințele speciale pentru lucrul în zonele urbane, unde reglementările privind emisiile de noxe au fost înăsprite. „Sunt foarte mândru de colaborarea Volvo Trucks și de noul standard creat împreună pentru vehiculele cu emisii zero, și sunt nerăbdător să îl prezentăm pe piețele globale”, continuă Per Lovring.

Colaborare strategică cu Volvo Trucks

„Electrificarea vehiculelor noastre utilitare este o provocare, dar Volvo a dovedit că poate oferi soluții foarte fiabile și bine documentate pentru autobuze, camioane și alte vehicule grele”, a explicat Per Lovring când a fost întrebat despre colaborarea cu Volvo Trucks, „și, deoarece vehiculele noastre reprezintă un interes mare la nivel global, este important ca tehnologia să fie testată și să putem oferi servicii complete pentru toate componentele vehiculului. De aceea, colaborarea cu Volvo Trucks este un câștig pentru toate părțile implicate”.

Roger Alm, președintele Volvo Trucks, subliniază, de asemenea, importanța colaborării: „Bucher Municipal este un jucător major pe piața globală a vehiculelor municipale și împărtășim valorile în ambiția de a ne transforma industria. Prin acest acord, facem un pas important din punct de vedere strategic spre electrificarea uneia dintre cele mai complicate și solicitante sarcini din mediile noastre urbane. Împreună vom aborda provocarea de a electrifica toate tipurile de aplicații din industrie”.

„Suntem în fruntea tranziției și avem o poziție de lider pe piața europeană de camioane electrice. Am lansat deja o gamă completă de camioane electrice pe care o livrăm clienților din Europa și America de Nord. Obiectivul nostru este ca până în 2030, 50% din vehiculele noastre să fie electrice”, explică Roger Alm.

Creator de tendințe

Bucher Municipal este lider în electrificarea vehiculelor municipale, cum ar fi mașinile de măturat, echipamentele de întreținere pe timp de iarnă, vehiculele pentru gunoi – și acum, de asemenea, curățătoarele de canalizare. Și acesta este doar începutul.

„Până în 2025, intenționăm să producem o variantă electrică pentru fiecare utilaj din gama noastră utilaje de curățare a canalizării și de salubrizare”, explică Per Lovring, „Este ambiția strategică a Bucher Municipal de a fi întotdeauna un lider în industrie, iar acum sarcina cheie este de a reduce impactul asupra mediului al vehiculelor noastre, oferind în același timp soluții competitive”.

Best Tools este partenerul oficial al Bucher Municipal în România, unde distribuie gama completă de utilaje de salubrizare a producătorului elvețian.

Click – contact

Click – utilaje de salubrizare Bucher Municipal