Bucher a câștigat German Innovation Award 2024 pentru noile sisteme de asistență avansată pentru șoferi – SafeSweep și PathFollow, la categoria “Excelență în Afaceri pentru Consumatori: E-Mobilitate”. Premiul “Winner” recunoaște inovațiile care impulsionează industria prin originalitatea, implementarea și eficacitatea lor.

PathFollow

Sistemul PathFollow poziționează automat vehiculul la marginea drumului și ghidează măturătoarea complet automat de-a lungul bordurii sau a mașinilor parcate. Odată activat de către șofer, PathFollow detectează automat marginea drumului utilizând camerele și senzorii montați pe vehicul. Apoi poziționează automat a vehiculul spre, de exemplu, bordură, preluând controlul direcției și aliniind perfect periile la marginea drumului.

PathFollow oprește automat utilajul în fața unui obstacol sau atunci când mediul rutier se schimbă, eliminând necesitatea intervenției constante a șoferului în timpul proceselor de măturare. Sistemul de asistență funcționează și atunci când măturătoarea operează de-a lungul unui rând de mașini parcate sau pereți.

SafeSweep

SafeSweep este un sistem de prevenire a coliziunilor în timp real, conceput special pentru vehiculele de măturat. Acest sistem oferă operatorului avertismente în timp real despre posibile coliziuni în timpul modului de măturare.

Rezultatul? Mai puține accidente și un timp de funcționare mai mare.

Sistemele SafeSweep și PathFollow sunt dezvoltate pentru automăturătorile compacte Bucher CityCat V20E și Bucher CityCat VS20E.

Află mai multe despre German Innovation AWARD.