Sucursala Best Tools Company din Mărgineni, județul Bacău, a fost locul de desfășurare a evenimentului Open Doors 2024, o expoziție ce a inclus demonstrații live ale unei game variate de utilaje de salubrizare, utilaje multifuncționale, echipamente industriale de curățenie, grupuri electrogene, sisteme de stocare a energiei, dar și alte produse și tehnologii. Cu participanți veniți dintr-o varietate de domenii, inclusiv administrații locale și regionale, operatori de salubritate, companii de curățenie, reprezentanți ai industriei energetice și ai altor companii din zona Moldovei, evenimentul a fost un mediu vibrant de schimb de idei și tehnologii.

Parteneri de prestigiu

Marea majoritate a partenerilor externi ai Best Tools Company au trimis delegații în România special pentru acest eveniment. Printre producătorii care au fost prezenți la Open Doors, fie prin reprezentanți, fie prin echipamentele expuse de compania românească se numără Bucher Municipal – cel mai important producător de utilaje de salubrizare din Europa, Multihog – unul dintre cei mai dinamici jucători din lume în piața utilajelor multifuncționale, TSM, Kohler, RCM, PTC, Energreen, Inovat, Comet etc.

Echipamente premium

Peste 50 de echipamente și utilaje au fost expuse în cadrul Best Tools Open Doors, toate din portofoliul companiei românești. De la automăturători electrice, echipamente pentru deszăpezire, utilaje multifuncționale și echipamente de curățenie urbană, până la grupuri electrogene, sisteme industriale de spălare cu presiune, mașini de măturat și spălat pardoseli, utilaje manevrate cu telecomanda, sisteme de management al deșeurilor și multe altele, toate aceste echipamente au putut fi admirate și testate în cadrul evenimentului din județul Bacău.

Sesiuni de demonstrații

Cele mai așteptate momente au fost sesiunile de teste. Conceptul evenimentului a fost axat în jurul utilajelor, iar demonstrațiile live și prezentarea detaliată a echipamentelor au fost în prim-plan, oferind o experiență directă și interactivă. Pentru mulți dintre participanți, sesiunile de teste au oferit oportunitatea de a vedea echipamentele în acțiune într-un mediu realist. Deși specificațiile tehnice pot oferi informații valoroase, nimic nu se compară cu observarea performanței unui utilaj în timp real.

Participanți din diverse domenii

Un alt aspect remarcabil al evenimentului a fost diversitatea participanților. Administrațiile locale și regionale au fost bine reprezentate, trimițând delegații pentru a explora cele mai noi tehnologii care ar putea eficientiza modul în care își desfășoară activitățile de salubrizare și de management al deșeurilor. Operatorii locali de salubritate au fost, de asemenea, prezenți în număr mare, căutând soluții inovatoare pentru a face față cerințelor tot mai exigente ale comunităților. Companiile de curățenie industrială au avut oportunitatea de a testa echipamentele și de a discuta cu reprezentanții Best Tools despre nevoile specifice ale industriei lor. De asemenea, reprezentanții industriei energetice au profitat de ocazie pentru a explora cele mai avansate modele de grupuri electrogene și tehnologii de stocare a energiei.

Participanții au avut șansa de a lua parte la prezentări despre cele mai recente tendințe și inovații din industrie. Mai mult decât atât, evenimentul a facilitat colaborarea între diferitele sectoare și industrii, deschizând calea către parteneriate noi și inovatoare care ar putea eficientiza modul în care sunt abordate problemele legate de salubritate, managementul deșeurilor, curățenie și energie.

Best Tools Open Doors 2024 a fost nu numai un loc de expunere a celor mai noi tehnologii și echipamente, ci și un forum pentru schimb de idei și colaborare între profesioniștii din industrie. Cu participanți dintr-o varietate de domenii, evenimentul a fost un exemplu clar al modului în care inovația și tehnologia pot conduce la progres și îmbunătățiri semnificative în domenii cheie precum salubrizarea și curățenia industrială. Pe măsură ce industria se îndreaptă către viitor, evenimente precum Best Tools Open Doors 2024 vor continua să joace un rol vital în promovarea inovației și în încurajarea colaborării pentru a construi un viitor mai curat și mai sustenabil.

Planul companiei Best Tools este de a implementa conceptul „Open Doors” și în alte regiuni ale țării.