Bauma este cel mai mare târg la nivel mondial din industria construcțiilor. Târgul are loc o dată la fiecare trei ani, în Munchen, Germania. Pe durata celor 7 zile, producătorii de mașini pentru construcții, pentru fabricarea și pregătirea materialelor de construcții, utilajele pentru minerit și exploatare își prezintă ultimele inovații și intră în legătură cu partenerii și clienții. Fiecare ediție a Bauma este un succes, atrăgând sute de mii de oameni să viziteze standurile celor peste 3000 de expozanți.

La fel ca în fiecare ediție din 2006 și până acum, delegația Best Tools Company nu a lipsit de la eveniment. Este un prilej bun de a vizita partenerii, producătorii pe care îi reprezentăm în România, și de a crea noi parteneriate în vederea consolidării gamei de produse distribuite în țară.

KOHLER

Recent rebranduită, schimbându-și numele din Kohler-SDMO în Kohler, compania americană-franceză a fost, desigur, prezentă la Bauma 2022. Stand-ul celor de la Kohler a fost poziționat în zona dedicată producătorilor de grupuri electrogene și motoare. Kohler a expus generatoare utile în domeniul construcțiilor, din gama de închiriere, dar și generatoare portabile.

Best Tools Company este distribuitorul oficial Kohler în România și în țările vecine de un deceniu, unde comercializează și oferă servicii post-vânzare pentru gama completă de grupuri electrogene a producătorului american-francez: 1kVA – 4500kVA.

PROBST

Cu o istorie de peste 60 de ani, producătorul german de utilaje industriale și echipamente pentru manipularea pavelelor, bordurilor, și altele, a avut, ca în fiecare ediție, un stand în aer liber unde a expus o gamă largă de produse și a efectuat numeroase sesiuni demonstrative.

Best Tools Company este dealer exclusiv pentru Probst Handling în România. În ultimii 15 ani, Best Tools a contribuit la dotarea multor fabrici și uzine cu utilaje industriale Probst. De asemenea, numeroase companii din domeniul construcțiilor din România și-au eficientizat activitățile utilizând echipamentele Probst pentru manipularea și montarea pavelelor, bordurilor, plăcilor etc.

SWEPAC

Swepac este o companie suedeză cu peste 30 de ani de experiență, punând un accent puternic pe inovație în domeniul echipamentelor de compactare a solului și asfaltului, precum și în tratarea betonului. Toată producția are loc în fabrica lor din Ljungby, Suedia.

Swepac este un partener semnificativ al Best Tools Company. Realizarea cu succes a proiectelor complexe împreună a consolidat parteneriatul.

BUCHER MUNICIPAL

Bucher Municipal este cel mai important producător mondial de echipamente pentru salubrizare. Implicarea directă a producătorului elvețian în industria construcțiilor a avut loc când a lansat Cosmix, o fabrică de beton mobilă, pe roți.

Bucher a expus echipamentul Cosmix la Bauma, precum și unul dintre cele mai mari măturători stradale, utilă în diverse aplicații de construcții, în special în proiectele de infrastructură rutieră.

Best Tools Company este dealer Bucher Municipal în România, unde distribuie gama completă de echipamente a producătorului elvețian. Aceasta include măturători stradale, utilaje pentru deszăpezire, utilaje pentru construcții, și altele.

CONTEC

Compania germană CONTEC este recunoscută din 1995 ca fiind unul dintre cei mai buni producători de echipamente pentru pregătirea suprafețelor din lume. Gama de produse include toate cele mai noi echipamente de ultimă generație, cum ar fi împușcătoare mobile, șlefuitoare de podea, decupatoare de podea și rindele pardoseli.

Toate aceste utilaje au fost expuse la Bauma, unde delegația Best Tools a fost prezentă. Contec a organizat demonstrații pe toată durata târgului, a răspuns la toate întrebările publicului și a prezentat cele mai recente modele lansate.

ENAR

O companie spaniolă dedicată producției de mașini ușoare pentru construcții. Enar este cel mai important producător la nivel mondial de vibratoare de beton. De la înființarea sa în 1964, traiectoria sa a consolidat-o ca o companie lider în sector, atât pe piața națională, cât și pe cea internațională, exportând și creând rețele comerciale pe cele 5 continente.

Enar a expus la Bauma 2022 o gamă largă de produse, inclusiv vibratoarele de beton, utilajele de compactare a suprafețelor, nivelatoare, etc.

TRIME

Compania italiană este specializată în producția de turnuri de iluminat. Proiectarea și producția se realizează integral în fabrica italiană care se întinde pe o suprafață de 24000 mp. Este o companie integrată pe verticală care include proiectare, metalurgie, vopsire cu pulbere, asamblare mecanică și electrică și testare finală, totul realizat intern.

Best Tools Company colaborează cu producătorul italian în proiecte ce includ turnuri de lumină autonome și nu numai.