Autogunoierele verzi Geesinknorba reprezintă un proiect important pentru Best Tools, acestea fiind dotate cu sisteme de ultimă generație montate chiar la sediul din București. Autocompactoarele se aliniază la standardele de calitate și de echipare impuse de ultimele norme trasate în domeniul managementului deșeurilor în România și Uniunea Europeană. Dat fiind faptul că evoluția tehnologică este una dintre principalele obiective ale Best Tools Company, acest proiect a beneficiat de multă atenție din partea tehnicienilor.

Autogunoiere personalizate în funcție de cerințele clientului

Companiile de salubritate importante din România au în plan modernizarea modului în care se colectează deșeurile. Pentru a ține pasul cu ritmul tot mai ridicat de dezvoltare, utilajele de colectare trebuie să se alinieze la tehnologiile de ultimă generație. De aceea, pe lângă eficiența energetică, de consum și de poluare a camionului, suprastructurile trec și ele an de an prin schimbări ce au ca scop alinierea la ultimele trenduri. Autogunoierele livrate la Iași sunt dotate cu un sistem de cântărire montat pe șasiu, ce are scopul de a eficientiza taxarea exactă a fiecărei comunități în parte și de a îmbunătăți procesul de colectare a deșeurilor. Sistemul este unul inovator și a fost montat chiar în laboratorul de service Best Tools din București. Calibrarea acestor cântare reprezintă o adevărată provocare, dar cu echipa potrivită, astfel de proiecte complexe sunt tratate ca o provocare, iar în astfel de circumstanțe rezultatul nu poate fi altul decât cel așteptat.

Suprastructura Geesink

Atuurile Geesink Mini sunt numeroase: compacte, ușoare, ușor de manevrat și navigat. Proiectată special pentru colectarea deșeurilor menajere, mașina de gunoi Mini are multe funcții împrumutate de la suprastructurile mai mari de la producătorul european, cum ar fi încărcătorul spate și mecanismul unic de compactare Geesink. Dimensiunile sale exterioare mici și greutatea mai mică o fac manevrabilă și îi permite să fie montată pe șasiuri mici, cu sarcină de la 7500 kg. Autogunoiera geesink este disponibilă în mai multe capacități: 5, 6 și 7 m³.

Autogunoiera are doar doi metri lățime și 3 înălțime. Acest aspect face din mașina de gunoi Geesink soluția ideală de gestionare a deșeurilor pentru zonele urbane dens populate, cu străzi și poduri înguste. Fiind mică și flexibilă, autogunoiera poate fi folosită în zone în care utilajele de colectare medii sau mari nu au acces: locații montane, parcuri de vacanță, locuri de camping și uzine de producție industrială.

 

Istoria bogată a Geesinknorba

Istoria Geesinknorba se întinde pe mai mult de un secol, timp în care compania a evoluat, iar echipamentele produse de aceasta au devenit exemple pentru toate companiile din domeniu. Pentru a deveni ”trend setter” este nevoie de o experiență bogată și orientare către inovație, caracteristici de bază ale companiei Geesinknorba.

Best Tools

Best Tools company distribuie în România autogunoiere Geesinknorba de toate dimensiunile, iar colaborarea dintre cele două companii este mai productivă de la an la an. Pe lângă mașinile pentru colectarea deșeurilor, Best Tools oferă consultanță premergătoare și în timpul proiectului, opțiuni numeroase de personalizare, livrare, suport tehnic, service 24/7 în toată țara, contracte de mentenanță și garanție.

Click – Utilaje pentru colectarea deșeurilor

Click – Utilaje salubritate

Click – Contact Best Tools