În această săptămână, două autogunoiere Geesink pe șasiu MAN au plecat de la sediul Best Tools București către destinația lor finală, Iași. Acestea sunt dotate și personalizate conform cerințelor operatorului de salubritate din cel mai important oraș al regiunii Moldova. O dotare care este tot mai solicitată în ultima vreme de către clienții finali o reprezintă funcția de cântărire a deșeurilor, iar aceste două mașini de gunoi nu fac excepție.

Calitatea

Autogunoierele Geesink au calitatea în ADN și sunt create având la bază principii bine stabilite. Calitatea, fiabilitatea și ușurința în operare sunt calitățile ce se regăsesc în fiecare suprastructură produsă de cel mai mare producător european de echipamente dedicate colectării deșeurilor, Geesinknorba.

Geesinknorba

Grupul producător de echipamente de gestionare a deșeurilor are o istorie îndelungată, ce se întinde pe aproape 150 de ani. Experiența vastă în acest domeniu i-a permis companiei să devină unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial. Cu o gândire orientată către inovare, Geesinknorba setează trenduri în materie de echipamente pentru managementul deșeurilor, fiind mereu în căutarea celor mai noi tehnologii.

Personalizare

Best Tools Company ține pasul cu marele producător și oferă servicii complete și de calitate. Nevoile clienților sunt puse mereu în prim plan, iar autogunoierele sunt personalizate în funcție de acestea. Laboratorul din incinta sediului Best Tools din București este dotat astfel încât să le ofere tehnicienilor, intruiți direct de către Geesink, toate condițiile și echipamentele de care au nevoie atunci când echipează un astfel de utilaj.

Soluții complete

Serviciile post-vânzare oferite de Best Tools sunt complete. Colaborarea cu clienții începe din momentul în care se stabilesc detaliile tehnice și echiparea cu care va fi dotată mașina de gunoi. Apoi, după perioada de montare, se stabilesc ultimele detalii și se face training-ul. Garanțiile și contractele de mentenanță, ce presupun activități de întreținere, disponibile pe întreg teritoriul României, sunt mereu un subiect pe care Best Tools pune accent.

Click – Managementul deșeurilor