Un brand, un partener puternic

Best Tools Company este, începând cu luna decembrie 2019, dealer exclusiv al tuturor utilajelor de salubrizare și deszăpezire ale grupului Bucher. Astfel, în portofoliul Best Tools, pe lângă măturătorile stradale Bucher CityCat și Bucher CityFant și utilajele de deszăpezire și de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă, intră și automăturătorile Johnston.

Comunicat de presă Bucher Municipal:

”În urma implementării cu succes a unei singure mărci și a unei strategii de distribuție unice în ceea ce privește portofoliul nostru de produse, următorul pas este alinierea echipelor noastre de vânzări și servicii, astfel încât să avem un singur reprezentant al tuturor produselor și serviciilor Bucher Municipal în fiecare țară.

Pentru a obține o soluție durabilă și semnificativă, suntem bucuroși să vă anunțăm că începând cu 1 decembrie 2019, noul nostru partener de distribuție unic în România este BT Best Tools Company Srl.

Această nouă configurare înseamnă un portofoliu de produse diversificat, cu servicii personalizate, competente și rapide, dar și un sprijin sporit și o relație mai strânsă cu clienții. În viitorul apropiat, se va pune accentul pe oportunitățile oferite de serviciile digitale, precum Bucher Connect, ce au rolul de a scurta timpii de acțiune și de a reduce cheltuielile tuturor părților implicate în proces.

Așteptăm cu nerăbdare o colaborare de succes și de încredere cu BT Best Tools Company Srl.”

Ottmar Steinebrunner

Managing Director Sales & Service Europe

Portofoliul Bucher salubritate

Bucher Municipal integrează mai multe brand-uri, având astfel o gamă cât se poate de diversificată de utilaje pentru salubrizare. Așadar, în adiție consacratelor măturători Bucher CityCat și CityFant, în portofoliul Best Tools se adaugă automăturătorile stradale Johnston și Beam. În gama Beam se regăsesc utilaje de salubrizare concepute pentru a acționa în domenii speciale, cum ar fi curățarea pistelor aeroporturilor. Utilajele de deszăpezire sunt, de asemenea, elemente importante ale grupului Bucher. Astfel, Best Tools, prin intermediul Bucher Municipal, distribuie pluguri de zapadă monolitice, pluguri pentru autostrăzi sau piste de aeroporturi, pluguri in V, freze de zăpadă, sărărițe clasice sau electrice, sărărițe pentru tractoare, împrăștietori de material antiderapant lichid, toate acestea provenind de la producătorul Bucher sau brand-uri afiliate acestuia: Giletta, Assaloni.Com, Gmeiner.

Mașinile de măturat Johnston

Gama de automăturători Johnston numără nu mai puțin de 9 modele, diferite ca dimensiuni și extrem de eficiente. Așadar, începând cu luna decembrie 2019, Best Tools este distribuitorul exclusiv în România de automăturători compacte Johnston, perfecte pentru spații mici și cu căi de acces restrânse. Acestea sunt cunoscute ca fiind prietenoase cu mediul înconjurător și ușor de întreținut. Automăturătorile Johnston din gama mijlocie sunt concepute pentru a oferi putere și manevrabilitate în medii urbane solicitante. Clienții Best Tools pot alege în acest moment dintre șase modele diferite de mașini de măturat Johnston de mari dimensiuni, montate pe șasiu de camion. Eficiența și calitatea acestora sunt cunoscute pieței mondiale, diferența dintre ele facându-se la specificațiile tehnice, de gabarit și capacitate.

Calitatea primează

Best Tools Company s-a orientat încă de la începuturi către colaborări cu producători importanți de pe piața europeană și mondială. Distribuirea unor produse de calitate este unul dintre principiile de bază ale companiei. Dar calitatea nu se rezumă doar la produsul în sine. Serviciile post vânzare sunt, de asemenea, un factor important. Colaborarea cu producători consacrați, care creează trenduri și inovează constant, aduce de la sine și o comunicare excelentă, iar rezultatul unei astfel de relații oferă doar lucruri bune clientului final. Best Tools urmărește să ofere nu cel mai mic preț de achiziție, ci cel mai mic cost total aferent proprietății utilajelor distribuite.

Tehnologie avansata

Protejarea mediului înconjurător este un principiu adoptat de către Best Tools. De aceea, sporirea numărului echipamentelor și utilajelor nepoluante distribuite reprezintă un scop primordial pentru perioada imediat următoare. În domeniul salubrității, Best Tools are în portofoliu cel puțin un utilaj complet electric pentru toate subdomeniile. Printre aceste utilaje se regasesc măturători stradale electrice mici sau mari, dar și sărărițe și alte echipamente electrice multifuncționale. De asemenea, dacă aceste echipamente sunt suprastructuri ce necesită montarea pe un șasiu, acesta din urmă poate fi, la cererea partenerului, la rândul său, complet electric. În același timp, Bucher oferă și numeroase soluții smart, dintre care amintim aplicațiile și dispozitivele Ecosat, EcoTron, Navicon, Route-Inform sau Route-Replay.

Soluții profesionale complete

Standardele înalte nu se regăsesc doar în echipamentele distribuite, ci și în tehnicienii Best Tools. Specialiștii sunt instruiți direct de către producători, participând regulat la training-uri și workshop-uri în Europa. Se pune mult accent pe serviciul de asistență pe toată durata contractului. Odată cu oficializarea exclusivității Best Tools asupra distribuirii automăturătoarelor Johnston, același lucru se întamplă și cu piesele de schimb și asigurarea garanțiilor. Cu ajutorul celor 15 auto-laboratoare de service, Best Tools poate asigura lucrări de mentenanță oriunde în țară. Serviciile de punere în funcțiune, training, transport și echipamente adiacente sunt și ele respectate fără compromisuri. Aceste servicii complete fac din Best Tools un veritabil integrator de proiecte.

Click – contact

Click – utilaje salubritate