Începutul de an a reprezentat o continuitate în dinamică pentru echipele Best Tools tehnice și de vânzări din cadrul departamentului „Utilaje de Salubrizare”. Proiectele mari, care se întind pe mai multe luni și care implică multe resurse din multiple departamente, sunt cele care aduc cele mai mari provocări, dar și cele mai multe satisfacții.

Cele trei autogunoiere Geesinknorba (21m3) livrate la începutul anului fac parte dintr-un proiect mai amplu, care include 10 mașini de gunoi de diferite capacități – între 10m3 și 21m3. Aceste trei suprastructuri au fost montate pe șasiuri Mercedes-Benz.

Montaj și pregătire

Departamentul tehnic al Best Tools este cel care a realizat montajul pentru toate suprastructurile Geesinknorba livrate în acest proiect, în care au fost folosite șasiuri de la doi producători: Mercedes-Benz și Iveco.

Inginerii și tehnicienii Best Tools sunt pregătiți pentru astfel de proiecte complexe, participând în fiecare an la training-uri organizate de Geesinknorba și păstrând în legătura pe durata montajului cu reprezentanții producătorilor de șasiuri.

Calitate și eficiență

Geesinknorba este cel mai important producător de utilaje de colectare a deșeurilor din Europa. Producătorul olandez inovează în domeniu de mai mult de un secol, timp în care și-a consolidat o gamă de autogunoiere completă, care poate deservi în orice circumstanțe. Ca un veritabil creator de tendințe, Geesinknorba oferă în momentul de față o variantă electrică pentru aproape toate categoriile de suprastructuri.

Click – descoperă autogunoierele Geesinknorba

Click – contactează-ne