Pentru al doilea an la rând, echipamentele de curățenie ale producătorului italan RCM, au fost folosite pentru menținerea terenurilor curate la Turneul Campionilor ATP din Londra. Două mașini de măturat RCM BRAVA au fost folosite pentru curățarea terenului de tenis amenajat în interiorul arenei O2 din Londra. Turneul Campionilor este ultima competiție importantă din calendarul ATP, locul unde se întâlnesc cei mai buni 8 jucători de tenis din lume din ultimul an calendaristic. Astfel, mașinile de măturat RCM BRAVA au menținut terenul perfect curat pentru jucători precum Federer, Djokovic, Nadal și alții.

Click – Vezi mașinile de măturat la treabă pe terenul Turneului Campionilor.

Performanță

Mașina de măturat BRAVA este fiabilă și foarte eficientă. Aceasta a fost concepută pentru a asigura curățenia în spații precum parcări, magazii, hoteluri și, așa cum s-a demonstrat în ultimii doi ani, terenuri de tenis, dar și multe altele. Măturătoarea este disponibilă în mai multe dimensiuni și poate fi dotată cu două tipuri de motoare: electric și termic. Motorul electric se alimentează de la baterii și are o autonomie de până la 20 de ore, iar cel termic este Honda, pe benzină.

 

Echipamente de curățenie distribuite de Best Tools

Best Tools Company este dealer RCM în România, iar portofoliul de echipamente și utilaje conține mașini de măturat, mașini de spălat pardoseli. De asemenea, Best Tools distribuie și alte echipemente de curățenie industrială, pe care le puteți explora apăsând click aici.

Click – contact departament Echipamente curățenie