Probst pune lucrurile în mișcare cu ajutorul noilor produse din gama ”Greenline”.

Probst este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și scule pentru manipularea și montarea diferitelor elemente din industria construcțiilor și a pavajelor. Asa cum ne-a obișnuit în ultimul deceniu, Probst inoveaza anual, oferind constant echipamente noi, remodelate în funcție de necesitățile clienților. Noile utilaje, proiectate și produse în Germania, au fost concepute pe baza unei concentrări pe eficiența energetică, punându-se accentul pe protejarea mediului înconjurător.

Noua mașină de montat pavele VM-301 – GREENLINE

Mașina de montat pavele se remarcă prin faptul că este 100% fără emisii. Echipamentul este dotat cu un sistem de acumulatori Litiu-Ion și, bineînțeles, motoare electrice foarte eficiente. Mașina este capabilă să monteze pavele timp de 7-9 ore, datorită bateriilor de ultimă generație. Zgomotul și vibrațiile emise sunt la un nivel foarte scăzut, aproape insesizabile. Mașina de montat pavele Probst este o inovație în domeniu, fiind primul utilaj de acest gen complet electric. În plus, aceasta este dotată cu numeroase funcții și dispozitive care vin în ajutorul operatorului, pentru a face activitatea de montare a pavajelor una interactivă și ușoară.

Dispozitive de ridicat cu tehnologie vid – GREENLINE

Echipamentele de ridicat și mainupulat cu Vid au fost și ele introduse în rândul dispozitivelor dotate cu acumulatori Litiu-Ion. Acestea sunt, la rândul lor, silențioase, fără emisii și foarte eficiente. Sunt ideale atât pentru ridicarea plăcilor din beton, cât și a pietrelor naturale. În funcție de tipul dispozitivului de ridicare cu vid, sarcinile pot oscila de la câteva zeci de kilograme, la sute sau chiar mii.

        

 

Dispozitive pentru montaj tuburi si cămine

Producătorul german îmbunătățește și sistemele de manipulare a țevilor. Cu ajutorul noilor tehnologii, Probst promite că dispozitivele sunt mult mai eficiente, atât din punct de vedere operativ, cât și temporal. Instalarea tuburilor devine din ce în ce mai facilă, flexibilă și rapidă, datorită evoluției tehnologice.

Probst este unul dintre cei mai importanți poducători de echipamente pentru construcții atât în Germania, cât și în întreaga lume.

Click – Scule și echipamente Probst

Click – Consultanță