Cel mai mare târg de echipamente pentru construcții din întreaga lume, BAUMA, își va deschide porțile începând cu 8 Aprilie 2019 în Munchen, Germania. Cei aproximativ 600.000 de participanți vor avea la dispoziție o săptămână întragă pentru a descoperi toate echipamentele celor peste 3500 de expozanți veniți din 58 de țări.

PROBST la BAUMA

Unul dintre cei mai mari producători de utilaje de construcții din lume, PROBST, va fi prezent la târgul internațional, unde va prezenta produse consacrate, dar și inovații, așa cum i-a obișnuit pe deja pe specialiștii din domeniu.

Inovații pentru montarea pavajelor

Probst plănuiește să prezinte o mulțime de echipamente care facilitează munca operatorilor. Aceste exponate vor putea fi testate chiar la fața locului, interacțiunea clienților cu produsele fiind o prioritate pentru producătorul de utilaje și scule pentru construcții. În zona exterioară Probst din cadrul BAUMA, vizitatorii vor avea parte de demonstrații live cu echipamentele și mașinile de construcții.

Ușor, ergonomic și eficient

Acesta este scopul pe care Probst îl stabilește pentru toate produsele sale. Deci, nu e de mirare că în acest an, inventatorii germani vor prezenta încă o dată multe inovații pentru montarea pavajelor, cu îmbunătățiri față de echipamentele obișnuite. În zona deschisă, producătorul va demonstra pe parcursul zilei cât de repede și ușor pot fi pavate zone mai mari folosind mașinile de instalare Probst.

Echipamente noi

Noul Safeflex SF arată că ideile mari pot veni în pachete mici. Acest mecanism special de strângere a fost premiat cu medalia de inovare la expoziția comercială GaLaBau 2018. Noul echipament reduce semnificativ riscul producerii accidentelor, protejând operatorul atunci când execută operațiuni de tăiere de plăci.

Inovații pentru manipularea in-house

Toți specialiștii în domeniul betonului vor găsi un produs special la standul Probst din sala B1: clema electrică pentru cuburi ATZ-E4 pentru deplasarea și ambalarea cuburilor întregi de piatră. Această clemă inovatoare oferă o transmisie electrică ce are o putere egală cu cea hidraulică.

La fel ca și Best Tools Company, Probst pune întotdeauna accentul pe nevoile clienților. Pentru a îndeplini acest scop, departamentele de service sunt mereu pregătite să ofere consultanță, training și reparații.

Click – Scule construcții Probst