Poligonul mobil pentru antrenarea echipelor de intervenție și salvare în medii toxice, explozive și inflamabile, un proiect unic în România, este alimentat de un generator KOHLER-SDMO.

Generatorul KOHLER-SDMO, cu care noul poligon mobil este dotat, este de 22 kVA. Generatorul stationar este dotat cu motor KOHLER diesel, la 3000 rpm si este disponibil atat in varianta monofazata, cat si trifazata. De asemenea, generatorul montat este dotat cu capotaj de insonorizare, dar poate fi comandat și „open”, pentru aplicații la interior.

Implicarea Best Tools Company în proiecte importante, sensibile, este un rezultat logic al performanțelor companiei în general. Echipamentele distribuite și implicarea totală în serviciile post-vânzare sunt punctele centrale ce recomandă compania ca fiind de încredere chiar și în cele mai complexe domenii.

Best Tools Company este dealer exclusiv KOHLER-SDMO în România, unde distribuie gama completa de grupuri electrogene a producătorului americano-francez (1 kVA – 4500 kVA).

Click – Contact Generatoare

Click – Generatoare KOHLER-SDMO

Click – Inchirieri generatoare