Începând cu anul 2001, grupul Geesinknorba a dezvoltat soluții durabile și ecologice, realizând diverse vehicule prietenoase cu mediul înconjurător, robuste și fiabile, pentru a răspunde problemelor de mediu de astăzi. Prin acest proces, cel mai important producător de autogunoiere din Europa și-a îndemnat clienții să revoluționeze industria deșeurilor.

Geesinknorba poate furniza în masă autogunoiere complet electrice

LI-ON Power Pro este cea mai ecologică soluție pe care o poate oferi producătorul european. Autogunoiera este silențioasă, fiind o soluție excelentă pentru colectarea deșeurilor în timpul nopții, iar emisiile precum dioxidul de carbon, oxidul de azot și particulele sunt eliminate complet din discuție, ceea ce reprezintă un mare beneficiu, în special în zonele urbane dens populate. De asemenea, LI-ON Power Pro poate transporta o cantitate impresionantă de deșeuri, asta datorită bateriilor Litiu-Ion ușoare și, prin urmare, poate oferi performanțe superioare.

Un avantaj important este faptul că autogunoiera LI-ON Power Pro joacă un rol important în reducerea semnificativă a cheltuielilor. Deși acest vehicul electric poate părea mai scump atunci când este achiziționat, pe termen lung costurile de service scad semnificativ datorită faptului că vehiculul are mai puține piese care necesită service.

Sistemul se pliază perfect pe orice tip de șasiu complet electric

Cu ajutorul noilor modele de autogunoiere complet electrice, operatorii locali au ocazia de a se alinia cu noile prevederi din Uniunea Europeana cu privire la zonele cu emisii ridicate, prevederi ce se află în pregătire deja în 220 de orașe din Spațiul Comunitar.

GeesinkNorba a livrat deja autogunoiere complet electrice sau hibrid în mai multe orașe din Norvegia, Olanda, Regatul Unit și Spania, urmând ca pe parcursul anului să onoreze comenzi din alte cel puțin 7 locații.

Click – Autogunoiere Best Tools