Multihog se extinde pe piața utilajelor de salubrizare cu o nouă mașină de măturat multifuncțională compactă. Denumirea noului model este Multihog CV.

Multihog, producătorul irlandez de tractoare multifuncționale, va dezvălui noul său utilaj compact CV la o expoziția demonstrativă din Eisenach, Germania, în luna iunie a acestui an. Intrarea pe piața utilajelor de salubrizare reprezintă o nouă direcție pentru companie, care a petrecut mulți ani în fruntea fabricării de tractoare multifuncționale.

Cercetare & Dezvoltare

Noua mașină de măturat compactă va deschide noi piețe pentru Multihog, unde multifuncționalitatea utilajelor și capacitatea lor de a lucra 365 de zile pe an vor revoluționa modul în care municipalitățile, orașele și antreprenorii maximizează bugetele echipamentelor.

Directorul general al companiei Multihog, Jim McAdam, este încântat de noua creație de ultimă oră:

“CV-ul este în viziunea noastră de cercetare și dezvoltare de aproximativ 3 ani și este minunat să-l aducem pe piață în cele din urmă. Suntem foarte familiarizați cu clienții municipali și contractorii prin intermediul afacerii noastre cu tractoare multifuncționale și, înainte de a proiecta mașina de măturat CV, am ascultat nevoile lor. Acum putem oferi un măturătoare multifuncțională capabilă să lucreze 365 de zile în fiecare an, chiar și în timpul iernii, pentru a maximiza bugetele echipamentelor din ce în ce mai restrânse.”

Caracteristici cheie

  • Măturătoare compactă dedicată, cu opțiunea de a schimba periile cu alte echipamente (plug de zăpadă, cositoare etc.)
  • Vehicul pentru toate tipurile de teren, care poate merge off-road atunci când este necesar.
  • echipat cu unul dintre cele mai curate motoare de pe piață;
  • Conceput cu un accent deosebit pe confortul și siguranța operatorului.
  • Toate funcțiile măturătoarei sunt controlate dintr-o cotieră multifuncțională, care este ergonomică și se deplasează cu operatorul.
  • Fiecare perie este controlată independent prin joystick-uri de mici dimensiuni.
  • Dacă este necesar, se poate adăuga o a treia perie.
  • Funcționarea este incredibil de simplă – se trece de la modul de conducere la modul de curățare și se revine prin apăsarea unui singur buton.
  • Răcire încorporată pentru funcționare în climă caldă.
  • Rezervor de 200 litri de apă curată pentru o protecție optimă împotriva prafului în timpul funcționării.

ADN Multihog

Nu totul este nou. Tot ce este mai bun din ADN-ul lui Multihog a fost proiectat și în automăturătoarea compactă CV: o cabină panoramică spațioasă, cu aer condiționat și o suspensie complet independentă și amortizoare pe fiecare roată. Mașina de măturat creează astfel un mediu de lucru confortabil pentru operator. Se convertește cu ușurință de la o aplicație la alta (adică de la de la măturat până la activitățile din timpul iernii) și sunt disponibile diferite opțiuni pentru anvelope pentru a răspunde diferitelor sarcini ale clienților.

Potrivit lui Jim, siguranța a fost o caracteristică importantă a echipei de inovare Multihog în timpul dezvoltării: “Tractoarele noastre sunt renumite pentru siguranța lor și automăturătoarea nu este diferită. Suntem stricți în proiectarea vehiculelor noastre, asta pentru a avea certitudinea că acestea se conformează la cele mai înalte standarde de siguranță din lume.”

Premiera mondială

Măturătoarea Multihog CV multifuncțională este disponibilă la comandă acum și va fi expusă pentru prima dată la standul E-511 la târgul din Eisenach, Germania, pe data de 23 iunie a acestui an. Prezentările zilnice vor avea loc la orele 11:00 și 15:00.

Click – Automăturătoare compacta Multihog CV