Kohler a lansat o nouă gamă de generatoare industriale mari la un eveniment global de lansare. Noile serii KD includ seturi de generatoare cu puteri între 800 kVA și 4200 kVA, care funcționează cu ajutorul unei întregi noi linii de motoare Kohler G-Drive, lansate de asemenea la acest eveniment. Generatoarele vor fi disponibile global sub numele Kohler și Kohler-SDMO și sunt proiectate cu scopul de a livra durabilitate extremă și încredere de folosire într-o varietate de aplicații și situații de urgență.

Industriile vizate includ: centre de date, sănătate, tratamente pentru apă, ulei și gaz, telecomunicații, minerit și altele. “Aceasta este o lansare de produs inedită și transformatoare”, afirmă Tom Cromwell, președintele grupului Kohler. “După un proces de dezvoltare global amănunțit plin de colaborări, suntem foarte încântați să scoatem pe piață această nouă linie de generatoare. Așteptăm un răspuns puternic la aceste noi și avansate generatoare care vor oferi beneficii cu privire la reducerile de costuri și o performanță fără egal pentru clienții noștri de pe mapamond”.

Utilizatorii noii serii KD vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară în consumul de combustibil, intervale extinse de service și economisirea spațiului. Noile generatoare sunt proiectate pentru a îndeplini regulile globale privind emisiile, putând fi customizate astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale utilizatorilor. Opțiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanță optimă pentru cele mai solicitante operațiuni.

Generatoarele sunt proiectate pentru condiții de temperatură ambientală ridicată. Datorită regulilor tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, seriile KD oferă o foarte înaltă calitate a puterii și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

“Aceste generatoare sunt alimentate de noile noastre motoare model G-Drive, care au fost create pentru o putere mare și pentru o fiabilitate completă pe piață,” a continuat Cromwell. ” În plus, pentru că acestea sunt generatoare Kohler complet integrate, vom putea sta în spatele acestei linii într-o manieră elevată, ceea ce include o garanție globală de trei ani – cea mai puternică din industrie.”

Când este nevoie de service, Kohler are un dealer global și o infrastructură de distribuție ce constă în mai mult de 800 de întreprinderi ce oferă disponibilitate a pieselor timp de 24/7. Tehnicienii distribuitori sunt instruiți în fabrici pentru a putea oferi asistență rapidă și precisă și au experiență în integrarea echipamentelor și multe altele.

Fiind o putere globală în soluții de alimentare electrică încă din anul 1920, Kohler promite produse de încredere, inteligente, o inginerie avansată și suport post-vânzare. Achiziția lui Kohler a SDMO în 2015 face din companie unul din cei mai mari fabricanți de generatoare industriale la nivel global. Companiile au combinat 150 de ani de experiență în industria alimentării electrice și beneficiază acum de R&D global, fabricare, vânzare, reparație și integrare a distribuției.

 

Click – Toată gama de generatoare de la Best Tools