Ediția din 2019 a Expoziției de energie electrică din Orientul Mijlociu a avut loc la World Trade Center Dubai, în perioada 5-7 Martie. KOHLER-SDMO a fost unul dintre cei doi sponsori de platină ai acestui eveniment important din industrie, unde s-a prezentat cu grupuri electrogene de ultimă generație. Dar surprizele nu s-au oprit aici.

 

Join The Powerful

KOHLER-SDMO a ieșit în evidență nu doar datorită generatoarelor ultraperformante pe care le produce, ci a impresionat și prin noul parteneriat încheiat cu echipa de fotbal Manchester United. Colaborarea dintre cele două brand-uri de renume mondial s-a dovedit a fi una de mare succes,  întărindu-i producătorului de grupuri electrogene poziția în topul companiilor din domeniu. Unii vizitatori norocoși au avut șansa de a câștiga un tricou al echipei de pe ”Old Trafford”, semnat de jucătorul Anthony Martial.

 

 

Soluții prezentate

Salonul Middle East Electricity din Dubai și-a deschis porțile marți, 5 martie. Evenimentul a reprezentat o ocazie unică pentru KOHLER-SDMO și alți profesioniști care își desfășoară activitatea pe piața de energie electrică. Expoziția a fost o punte importantă în încercarea lor de a-și implementa propriile soluții în Orientul Mijlociu. Vedeta expoziției a fost grupul electrogen KD1500, unul dintre pilonii strategiei de dezvoltare a producătorului.

 

Nu au lipsit din ecuație nici inovațiile în materie de grupuri electrogene.  KOHLER-SDMO a prezentat în premieră mondială noile modele J110 și M138. Acestea ies în evidență printr-un design nou și o ergonomie pentru performanțe și mai mari.

 

KOHLER-SDMO a valorificat parteneriatul cu clubul de fotbal Manchester United. Asociindu-se cu valorile acestei echipe legendare, KOHLER reușește să evidențieze propria sa viziune industrială și angajamentul zilnic de a proiecta produse inovatoare, fiabile și durabile.

Best Tools Company este dealer exclusiv Kohler-SDMO în România. Gama de grupuri electrogene este completă și cuprinde soluții speciale, închirieri, proiectoare de lumină etc. Serviciile de service se ridică la standardele SDMO, inginerii și tehnicienii Best Tools fiind intruiți chiar la sediul central din Franța.

 

 

Grupuri Electrogene Best Tools