Kohler-SDMO, unul dintre cei mai mari producători de grupuri electrogene din întreaga lume, nu avea cum să lipsească de la cel mai important eveniment al anului din domeniul construcțiilor.

 

BAUMA 2019 și-a deschis porțile pentru cei aproape 600 de mii de participanți din peste 200 de țări ce sunt așteptați la ediția din anul acesta. Evenimentul are loc o dată la trei ani, deci 3500 dintre cei mai prolifici producători și distribuitori din industria construcțiilor profită de șansă pentru a-și expune zilele acestea produsele și serviciile inovative pe care le pot oferi.

 

Inovație și surprize pentru participanți

La această ediție, la cele două stand-uri, Kohler-SDMO a pregătit mai multe grupuri electrogene pentru a le expune publicului, dar și o nouă aplicație și numeroase surprize. Se va pune accentul pe generația de generatoare Stage V, care se ridică la cele mai avansate standarde de emisii pentru mașinile non-mobile. Printre grupurile expuse se numără R1500, R50C, RL10LED, Diesel 6000. Producătorul francez va prezenta și soluția inteligentă pe care plănuiește să o implementeze în toamna anului în curs. Aceasta constă într-o aplicație pentru telefonul mobil care îi oferă utilizatorului informații despre generatorul pe care îl deține, datele în care trebuie să se facă inspecția periodică, dar și multe alte informații menite să îmbunătățească experiența generală.

În decursul celor 7 zile de BAUMA, participanții vor avea șansa unică de a câștiga un tricou Manchester United, semnat de jucătorul Anthony Martial. Dar surpriza nu se oprește aici. Fostul mare jucător al clubului cu care Kohler este în parteneriat, Andy Cole, va fi prezent în persoană pentru a trage la sorți câștigătorul tricoului și pentru a-i înmâna acestuia premiul.

 

Click – Grupuri electrogene Kohler-SDMO