KOHLER Power, cu o istorie de peste un secol în producția de grupuri electrogene, își continuă povestea bazată pe inovație. Carcasa de generator eFRAME este doar una dintre soluțiile KOHLER pentru eficientizarea viitorului în domeniul soluțiilor de backup de energie.

Carcasa eFRAME

KOHLER Power are plăcerea de a prezenta carcasele pentru generatoare industriale KOHLER eFRAME care depășesc standardele stricte ale aplicațiilor esențiale – și anume centrele de date. Noua carcasă oferă beneficii numeroase, scurtând inclusiv timpii de livrare, eficientizând instalarea, service-ul și mentenanța.

Carcasa eFRAME găzduiește seria KOHLER KD de generatoare industriale de la 2000kw în sus. Sistemul este disponibil în trei configurații: V12 (2000kW-2500kW), V16 (2800kW-3250kW) și V20 (3500kW-4000kW). Totodată, carcasa este foarte durabilă, este construită din alumini, cu un cadru solid, iar un strat exterior de pulbere asigură rezistența la decolorare/zgârieturi/coroziune.

În plus, toate componentele generatoarelor provin dintr-o singură sursă, de la fabricile Kohler, acolo unde are loc intreg procesul: inginerie, producție și testare.

Design modular

Carcasa KOHLER eFRAME dispune de un design unic, modular, care oferă cea mai bună funcționalitate, permițând utilizatorilor posibilitatea de a efectua intervenții de mentenanță la motor și radiator fără a fi nevoie să deconecteze orice conexiuni din secțiunea din spate a carcasei.

Carcasa este modulară, putând fi separată în trei secțiuni. Acest lucru poate reduce semnificativ costurile de service, durata intervenției/nefuncționării în cazul avariei unei componente importante a grupului electrogen. În acest caz, se localizează zona în care se află componenta ce necesita intervenție sau înlocuire și se îndepărtează doar acea secțiune a carcasei, pentru a se interveni cât mai eficient.

Instalare ușoară

În această configurație, instalarea generatorului constă în 5 pași simpli care economisesc timp. Mai întâi, rezervorul de combustibil este fixat, urmat de montarea grupului electrogen direct pe rezervor și apoi de așezarea carcasei deasupra generatorului. Urmează conectarea cablurilor de sarcină a alternatorului și finalizarea conexiunilor.

Click – Prezentare video carcasa generator eFRAME (youtube)