Proiectele speciale care presupun livrarea și sincronizarea mai multor grupuri electrogene sunt, de cele mai multe ori, solicitante si necesită o organizare minuțioasă. Aceste proiecte presupun și implicarea mai multor departamente, iar comunicarea este cheia succesului.

Proiecte multiple

În ultimele săptămâni, de la sediul Best Tools au fost expediate către clienți zeci de grupuri electrogene, iar multe dintre acestea au fost închiriate. Departamentul Rental din cadrul Best Tools are o experiență îndelungată, fiind implicat în numeroase proiecte ce au implicat zeci de generatoare închiriate în același timp. Așadar, mulțumită proiectelor de anvergură din trecut, în acest moment reprezentanții Best Tools știu cu exactitate care sunt pașii care trebuie parcurși pentru ca orice proiect să se desfășoare fără probleme.

Pas cu pas

Închirierea generatoarelor KOHLER-SDMO din flota Best Tools se realizează în mai multe etape. Primul pas presupune dimensionarea proiectului. În această etapă specialiștii Best Tools contribuie cu sfaturi și, într-un final, se stabilesc care sunt grupurile electrogene necesare. Echipamentele sunt verificate la sediul Best Tools și, atunci când s-a stabilit, sunt expediate către locație, împreună cu toate echipamentele adiționale necesare (cabluri, panouri de distribuție, rezervoare externe etc). Tehnicienii Best Tools instalează grupurile electrogene și asigură mentenanța pe toată perioada închirierii, oriunde în România.

Generatoare de închiriat fiabile

Cele peste 80 de grupuri electrogene din flota Rental Best Tools sunt KOHLER-SDMO. Producătorul americano-francez este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de grupuri electrogene din lume, producând generatoare robuste, utilizând ultimele tehnologii, care respectă toate normele de emisii de noxe și insonorizare.

Aplicații diverse

Situația mondială creată de pandemia de Covid-19 a schimbat și piața de închirieri de generatoare. Majoritatea evenimentelor culturale au fost amânate pentru anul viitor, iar grupurile electrogene nu au mai fost necesare în această direcție. În schimb, în celelalte aplicații, cum ar fi construcțiile, aplicațiile critice și militare au continuat să solicite grupuri electrogene.

Click – vezi pagina de închirieri generatoare electrice

Click – vânzări grupuri electrogene

Click – Contact Best Tools