Sezonul festivalurilor, al concertelor și al evenimentelor culturale de toate felurile a început, iar echipele Best Tools Company de vânzări, service și suport sunt deja implicate în numeroase proiecte.

Importanța grupurilor electrogene

În cadrul acestor evenimente, fie că sunt folosite în prime sau în modul back up, generatoarele electrice sunt indispensabile. Acestea oferă siguranța continuității alimentării echipamentelor cu energie electrică și, automat, asigură o desfășurare fără întreruperi a evenimentelor. „Ne preocupă bunul mers al întregului proces de închiriere și ne asigurăm că toate serviciile sunt prestate la timp și corect. Livrăm oriunde în țară și, în funcție de convenție, fie punem la dispoziție operatori, fie instruim personalul operator de la fața locului. De asemenea, punem accent pe faptul că oferim o gamă completă de echipamente adiacente, cum ar fi cablurile, panourile de comandă și distribuție, rezervoare externe, turnuri de lumină etc. ”, spune Alexandru Preda, rental manager, Best Tools Company.

Soluții profesionale complete

Din momentul semnării contractului, echipa tehnică preia proiectul și asigură livrarea, instalarea și mentenanța pe întreaga perioadă a evenimentului. „Suntem mereu deschiși cerințelor clienților și ținem să preluăm cât mai multe sarcini din mâna organizatorilor, pentru ca aceștia să se poată concentra pe alte aspecte ale procesului de structurare a evenimentului”, spune Pandelea Necula, director tehnic grupuri electrogene, Best Tools Company.

Calitatea generatoarelor

Așa cum s-a menționat anterior, grupurile electrogene închiriate au o importanță aparte în decursul normal al evenimentelor, de aceea calitatea lor este esențială. Generatoarele din flota „Rental” a Best Tools sunt KOHLER-SDMO, unul dintre cei mai importanți producători de grupuri electrogene premium din lume. Calitatea echipamentelor producătorului americano-francez este recunoscută la nivel global, generatoarele fiind fabricate în totalitate în Franța. Totodată, toate generatoarele disponibile pentru închiriere sunt verificate periodic: „Pentru a ne asigura că grupurile electrogene funcționează la randament maxim, pe lângă faptul că asigurăm mentenanță pe toată perioada în care sunt închiriate, generatoarele sunt verificate în munițios atunci când ajung înapoi la noi în atelier, înainte de a fi expediate către un nou partener”, menționează Pandelea Necula.

Best Tools Company

Fiind dealer autorizat KOHLER în România, Best Tools Company deține o flotă de peste 80 de grupuri electrogene ale aceluiași producător, cu puteri cuprinse între 10 și 1250 kVA. De asemenea, Best Tools distribuie în România gama completă de generatoare Kohler, de la 1kVA până la 4500 kVA.

Click – închiriază generatoare

Click – exploreaza divizia de inchirieri echipamente (Genrent)

Click – achiziționează generatoare

Click – contactează-ne